ejendom

Mini House Tour: Embracing Art

Anonim

Vi har set mange kunstfyldte hjem for nylig. Fra den øverste Art Cave i Californien til den mere beskedne Mini House Tour af Pams Art-Filled Condo. The SoHo loft kunst rådgivere Thea Westreich og Ethan Wagner falder et sted i midten. Deres hjem, der for nylig er profileret i The New York Times, er en hyldest til deres samling og glæden ved at leve med kunst, som du elsker ...

Afbetalingsplanen ser på parrets kærlighedsaffære med deres store samling og den belgiske kunstner Jan De Cocks arbejde, der løber gennem hele lejligheden som en kommentar til den eksisterende samling.

Mens denne lejlighed er meget stor til et et soveværelse (4.500 kvadratmeter), gør nogle af detaljerne også god designfølelse i små rum. James Harb, arkitekten, der renoverede rummet, sænkede loftet en lille smule. (De er stadig elleve meter lange.) Denne enkeltdesignbeslutning skjulede den gamle bygnings skrånende loft, muliggjorde, at kanalarbejdet var helt skjult og skabte en universal soffit for at skjule overlys i hele lejligheden.

Deres er et diasshow, der ledsager denne historie.

(Billeder: Nikolas Koenig)