hus ture

ModCloth Founders Closet er lige så fantastisk som du tror (Faktisk mere)

Anonim

Du har set ModCloth-grundlæggerne Susan Gregg Koger og Eric Kogers hjemstil i deres San Francisco House Tour. Susan delte personlig stil rådgivning, skab organiserings tips og nogle favorit stil ressourcer i hendes stil profil. Tag nu et dybt dykke ind i det fantastiske hav af vintagefund, ModCloth køber, fantastiske sko, skinnende tilbehør og mere i Susan's closet tour.

Åbn diasshow

Susans råd om personlig stil er ikke kun smart, men det hjælper også med at forklare hendes smukke, farverige og meget interessante skab:

"Personlig stil handler ikke om at have mange penge eller at købe masser af nye ting hele tiden (selv om det kan være sjovt!) Det handler om at finde stykker, der taler til dig og får dig til at føle dig fantastisk. Når du har ægte komfort i hvad du har på det, det viser! Det handler ikke om at være "på trend" eller have det nyeste "it" -element. Da jeg er blevet ældre, har jeg fundet det nemmere at lytte til min egen indre stemme i stedet for at se udenfor af mig selv til mode retning - og jeg har aldrig følt mere stilfuld. "

Hendes råd - og hendes skabet - viser at holde fast i det, du elsker, lytter til tarmene og have det sjovt, kan hjælpe med at forme uanset størrelsesskabe du har. (Det kan også hjælpe, når du vælger varer, der skal tilføjes til dit skab og vælger hvilke elementer der skal deles med.)

Åbn diasshow

Closet organiserer (og rod-ignorerende) råd fra Susans stil profil:

"Jeg forsøger at organisere efter farve. Så type emne, og efter farve, og jeg holder de ting, jeg bærer oftere tættere og lettere tilgængelige.

Jeg elsker virkelig merchandising ud mit skab og mine mellemrum. Det føles mere specielt og giver mig mere inspiration, når jeg er derinde.

Og mit største råd er ikke at slå dig selv op om det - selvfølgelig rensede jeg, før Apartment Therapy kom over, og det meste af tiden er mit skab ikke så rent! Du må ikke være dårlig, bare lukke en dør på eller trække et gardin over, rodet. "

  • Se hende og hendes mand Erics fulde hjemrejse → Inside The Home of ModCloth Founders Susan & Eric
  • Læs om sine yndlingsbutikker → Style Advice fra ModCloth Grundlægger Susan Gregg Koger

Åbn diasshow

Kan ikke få nok af Susans skabet? Der er en video tour på ModCloth hjemmeside!


Tak, Susan!

Apartment Therapy støtter vores læsere med nøje udvalgte produktanbefalinger for at forbedre livet derhjemme. Du støtter os gennem vores uafhængigt udvalgte links, hvoraf mange tjener os til en kommission.