hus ture

Mit værelse: Mila

Anonim

Jessica ønskede, at Mila's værelse skulle blande sig med resten af ​​deres hjem og efter at have set det, tror vi det er en sikker antagelse, at hele deres hjem er dejligt. Jessica aksjer: Når jeg først tænkte på at dekorere vores første lille piges værelse, var den eneste ting jeg vidste, at jeg ikke ville overholde et tema. Mila's værelse er stadig en del af huset, og jeg ville ikke have, at det lignede rosa og lilla maling kastede sig over hendes vægge.

Jeg besluttede mig om to nuancer af en bestemt farve, som jeg elskede og lige gik derfra. Den første ting købt til værelset var vores Alfabeto, da en del af min mands familie er fra Honduras, vidste jeg, at jeg ønskede at medtage det spanske sprog et sted i værelset, og kunstværket over rockeren er høflighed af min bror.

Så kom der meget hvidt (via blomster og lampe) for at gøre værelset rent og skarpt og lidt mere feminint minus rødt dæmpet nuance. Jeg blandede det ind med et mørkt træ, da vi allerede ejede kommode og nogle vintage locker kurve, som min mor bekvemt kom hjem fra hendes skole.

Ressourcer:
Dresser: Ikea
Dresserlampe: Home Depot
Hængelampe: Ikea
Alfabeto print: Beauchamping på Etsy
Barneseng: Alle Moderne Baby
Rocker: Design inden for rækkevidde
Sengetøj: DwellStudio

Tak Jessica! Og tillykke med Mila's nylige ankomst! Læsere, find Jessica i Schlemazel.

(Billeder: Jessica / Schlemazel)

Har du set vores Nursery & Kids Room Submission Form? Udover at samarbejde med nogle læsere om at udføre komplette ture, vil vi også dele det bedste som "My Room" indlæg på Ohdeedoh - korte, hurtige ture af store værelser. Indsend din her lige her.