hus ture

Mit værelse: Reese & Ryan

Anonim

Dette indlæg er bragt til dig med brevet "R". Niki fortæller os om hendes tvillinger 'charmerende værelse: Dette er vores børnehave til vores seks måneder gamle dreng / pige tvillinger. Designet for hele vores børnehave startede med akvarelmaleriet af Nantucket. Derfra har alt lige udviklet sig.

De to billeder over svævefly er fra min børnehave, da jeg var en lille pige. I løbet af sommeren dumpede mor en masse hukommelsesbokse på os, fordi hun var træt af at lagre dem. Jeg gik gennem bokse og fandt disse billeder. Ironisk nok er de en lille dreng og en lille pige. Hver var matted og indrammet i farver, der perfekt matchede det værelse, jeg havde planlagt. Det var lidt uhyggeligt, men simpelthen perfekt.

Min favorit del af værelset er nok R-serien over cribs. Min søster hjalp mig med at male og dekorere dem, mens jeg var gravid. Ikke alene er de super sjove, men jeg har mange gode minder om deres skabelse.

Tak Niki! Læsere finder Niki på det er altid noget.

(Billeder: Niki / Det er altid noget)

Har du set vores Nursery & Kids Room Submission Form? Udover at samarbejde med nogle læsere om at udføre komplette ture, vil vi også dele det bedste som "My Room" indlæg på Ohdeedoh - korte, hurtige ture af store værelser. Indsend din her lige her.