hus ture

Mit værelse: Tyler Michael

Anonim

Tyler skyldes enhver dag nu, og vi tror, ​​at han vil føle sig hjemme i dette charmerende værelse. Erika aktier: Jeg vidste straks, at jeg ønskede at indarbejde vores Michelle Armas maleri i Tylers værelse. Det er sådan et levende, lykkeligt stykke, at jeg ikke kunne forestille mig, at det passer bedre til andre steder! Det var også vigtigt for os at give ham sit eget unikke rum, samtidig med at det var en forlængelse af resten af ​​vores hjem. Vi bor i en temmelig lille to-værelses lejlighed, så det er frisk, moderne, komfortabelt og frem for alt simpelt, spillet en stor rolle i alt, hvad vi gjorde.

I betragtning af hvor lyst maleriet er, besluttede jeg på en hvid palette og trak aqua og grå ud som accentfarver. Vi handlede vores dronning seng til min forældres tvilling trille, flyttede credenza til opbevaring og dræbt nogle bøger for at skabe plads til legetøj fra vores barndom på rygsøjlen bogreol. Jeg er imidlertid flov over at indrømme, at jeg har lagt min Eames-rocker til fordel for svæveflyet. I sidste ende kunne jeg bare ikke sidde i den hårde plastskal i løbet af 2 am fodring. (Rædsel.)

På et tidspunkt var jeg bekymret for, at fordi jeg ikke havde ønsket at rummet skulle være for "babyish", ville børnehaven ikke føle sig som et sandt børnehave. Til sidst var det de små hånd, der trak alt sammen. Fra gamle familiebilleder til trøjer stammede min bedstemor for mig som baby til opmuntring fra kære, der hænger på væggen, disse detaljer repræsenterer så meget kærlighed, der uden tvivl omgiver Tyler.

Jeg tror, ​​at min favorit af disse detaljer sandsynligvis er trykket over skiftbordet. Lavet af en nær ven, læser den "søde drømme" på engelsk, gælisk, svensk og italiensk, der repræsenterer de lige dele af vores arv. På en eller anden måde fyldte pladsen, der belyser så meget af vores fremtid med små stykker fra vores fortid, den følelse, jeg havde forsøgt at opnå hele tiden: magisk.

Tak Erika! Læsere, find Erika på 2 af Design.

(Billeder: 2 af Design)

Har du set vores Nursery & Kids Room Submission Form? Udover at samarbejde med nogle læsere om at udføre komplette ture, vil vi også dele det bedste som "My Room" indlæg på Ohdeedoh - korte, hurtige ture af store værelser. Indsend din her lige her.