ejendom

Ingen Country House for Old Men en Celebrity Couple

Anonim

[Foto fra Halsted Hudson Valley]

Når vi tilfældigvis fanger Fabulous Life på VH1, elsker vi den del, hvor Chris Flockton (der lyder meget liv Robin Leach) siger, "... Du synes, det er fancy? Vent, indtil du ser dette fantastiske hus! Kan prale med 20 flamingoer i græsplæne, 6 indendørs opvarmede svømmebassiner og en græsning af koer ... "Og så raser han af en skør pris, som huset er værdsat til (" En masse $ 35, 6 millioner! Og det er ikke alt ... "). Så dette er lidt forfriskende: Skuespillerinden Frances McDormand og hendes filmmanden Joel Coen har sat deres upstate New York bungalow på markedet ... for mindre end en million.

Vi er glædeligt overrasket over, hvor hyggeligt og uhøjtideligt deres hjem er (selvom vi ikke tager fejl - vi elsker Scarface plakater og Lamborghini senge lige så meget som den næste fyr). Knoll Saarinens stole ser godt ud med det skårne træbord med spisebord; og vi er især glad for vintageovnen i køkkenet med det tilsvarende køleskab.

Huset er mellem 2.000-3.000 kvadratmeter, med en wraparound veranda, og et indvendigt drivhus (vi ønsker også en!) Og en fantastisk udsigt over Hudson River. Den forespørgsel pris? $ 895K.

Tjek den online-liste her.