hus ture

Nursery Tour: Celestes Wonky, Wonderful Room

Anonim


Navn: Celeste Elizabeth, 7 måneder gammel
Beliggenhed: Engelsk Landsby

Åbn diasshow

Vi så nogle billeder af Celestes værelse på Flickr og var tvunget til at skrive sin mor, Katy, for at se mere. Du vil se nogle moderne designelementer og stykker, men den virkelige charme kommer fra alle de kærlige detaljer. Katy beskriver deres hjem som "et wonky 16. århundrede sommerhus på det engelske landskab - hverken vægge, lofter eller gulve er lige", hvilket lyder vidunderligt for os! Læs videre for Katys omhyggelige kommentarer til hendes datter værelse.

Hvad var din inspiration?

Som kunstner samler jeg konstant billeder og ideer - så jeg formoder, at jeg finder inspiration i alle slags ting. Vi forsøger at gøre vores hjem meget personlige og det er ikke meget 'stylet'. Jeg kan godt lide at gå ind i et værelse og føle mig godt tilpas og interesseret i tingene omkring mig, og jeg håber, at vi har skabt et rum, hvor Celeste kan føle sig så godt. Rummet voksede organisk omkring ting vi allerede havde (barneseng var det eneste møbel, der blev købt specifikt til Celeste), og derfor blev der lavet nogle valg for os - resten faldt bare på plads.

Stødte du på nogle udfordringer undervejs og fik du nogle kreative løsninger?

Den største udfordring var plads - eller manglen på det! Vi forsøgte at give illusionen af ​​rummet ved at holde væggene og gulvhvidet og tilbehør med farve. Vi holdt også møblerne små, så det dominerede ikke værelset. Da Celeste ikke har plads til mange legetøj i sit værelse, planlægger jeg et legerum på loftet, når hun er i stand til at klatre op ad trappen.

Hvad er dine yndlingselementer eller ting i rummet?

Jeg elsker hjorte gardinerne - de er lavet af en af ​​mine foretrukne GP & J Baker stoffer - et genudgivet design, der passer godt ind i midten af ​​århundredes møbler, som vi allerede havde. De var der før Celeste selv var tænkt på - men er nu godt og virkelig hendes.

Jeg er også meget glad for alfabetets væghængte, at vi hentede på vores bryllupsrejse på en vejkørsel i Madagaskar, de origami sommerfugle, jeg lavede til at hænge over hendes seng, min elskede Eames rocker og de fire smukke udskrifter af Belle & Boo .

Enhver stor ressource at dele?

Etsy er et glimrende sted for at købe originalt arbejde til gode priser, og mange Flickr-grupper er gode til inspiration. Jeg kan godt lide hjørnene i mit hjem og gå til din værelse grupper - men hold dig ikke bare til grupper om interiører - kig efter billeder, der bruger farve eller form på en tiltrækkende måde også. Der er masser af gode håndværk / interiør / design blogs og hjemmesider derude (i dag elsker jeg især Soulemama, Sew Mama Sew og Marimekko, men jeg sørger også for at jeg bruger den virkelige verden og besøger museer og gallerier regelmæssigt. Smukke træ bogstaver overalt og til sidst fundet det største og bedste udvalg på Morello Living.

Eventuelle råd til forældre at lægge et værelse sammen for deres barn?

Gør det personligt og brug ting, som du allerede ejer og elsker. Jeg tror, ​​at ved at bruge genstande med en historie eller en historie der er knyttet til dem, gør et værelse mere specielt, da du kan relatere historierne tilbage til dit barn, når de vokser op.

Også - plan et praktisk rum, og du vil nyde det endnu mere. Et par dage efter Celeste blev født har vi en stor omlægning af møbler, da jeg opdagede, at jeg ikke kunne nå mit vand, da jeg fodrede hende, og jeg kunne ikke tænde og slukke for radioen, da jeg ønskede det, fordi det var på tværs af det andet side af rummet. Det er nu et lidt mindre æstetisk tiltalende, men uendeligt mere brugbart rum. Jeg har opdaget at have et barn - selv en baby - får dig til at genoverveje, hvordan du bruger plads i dit hjem. Du tror måske, at du kan lide det arrangeret en bestemt måde - men de har næsten helt sikkert fået andre ideer!

Noget andet du gerne vil tilføje?

Før jeg havde Celeste var jeg en billedkunstner, der arbejder i en række medier. Jeg startede en blog kort efter at være blevet en mor for at prøve at trække mine ideer og billeder sammen og begynde at tænke på at arbejde på en struktureret måde igen.

Tak så meget Katy! Vi elsker Celeste værelse og ser frem til at tjekke ind på dig på din blog, det er hvad jeg gør.

Åbn diasshow