hus ture

Nursery Tour: Fenix's Room

Anonim

Navn: Fenix
Beliggenhed: Seattle, Washington

Stærk og blød. Fed og diskret. Fenix ​​værelse er en god balance i en stærk vægfarve kombineret med bløde håndtryk hele vejen igennem. Vi fandt Fenix ​​værelse på Flickr og hans mor, Reese var mere end glad for at dele deres værelse med os.

Åbn diasshow

Da hun blev spurgt om sin design stil svarede Reese: "Vores design stil og filosofi kan opsummeres så enkelt og rent med et strejf af indtryk. Vi foretrækker møbler med grundlæggende rene linjer og forbedrer et rum med kunst og håndlavede tilbehør, som vi køber eller gøre os selv. "

"For Fenix's værelse ønskede vi virkelig et rum, der ikke skreg børnehave. Vi vil have, at han føler sig godt tilpas i det rum, om han er 2- eller 12-årig. Vi gik for en virkelig mørk farve på væggene, fordi vi følte det ville få rummet til at føle sig varmt og vi ønskede ikke at gå med standard børnehave blå, gul eller grøn. "

Væggene er malet med Behrs Breakfast Blend i satin finish, og Reese binder hele værelset sammen med det grønne tilbehør hele vejen igennem fra de grønne gardiner, hun har lavet sig selv, ned til det lille tilbehør på vindueskarmet: Chime grønne bolde, sparegris og træ løve.

Blandt de andre ting i børnehaven er der en træhæmmer og hvide ren gardiner fra Ikea og de søde flag, som blev lavet af en ven ved hjælp af stoffer fra Repro Depot

Vi spurgte Reese for ethvert råd, hun måtte have på, hvordan man nærmer sig planteskolepyntningsprocessen.

"Identificer 2 eller 3 ting, du vil trække på for inspiration og henvise til dem, når du lægger rummet sammen. Jeg vil også sige, at det ville være dejligt at undgå den matchende-matchende planteskole stil, der er så
populær. Kombiner gamle og nye stykker fra forskellige kilder for at gøre lokalet til enestående. Du behøver ikke bruge masser af kontanter, fordi du kan sammensætte et rigtig køligt værelse for meget små penge. "

Tak, Fenix ​​og tak, Reese!

Åbn diasshow