hus ture

Nursery Tour: Maia er Pink og Green Gem

Anonim

Navn: Maia
Sted: Haarlem, Holland

Karins talent for at vide, hvordan man laver ting sammen, er helt tydeligt i den vidunderlige lille pink og grønne perle, hun er konstrueret til sin datter Maia.

Åbn diasshow

Åbn diasshow

Hvad fangede vores øje og fik os til at falde til dette børnehave var, hvor indbydende og uhøjtidelig det er. En blanding af vintage knick knacks med bindestreger af modernitet kombinere med søde hånd for at skabe et sted for Maia, der både er beroligende og sjovt at være i.

Vi spurgte Karin om hendes design stil og hun svarede:
"Mine design ideer til babyrummet var de samme som for resten af ​​vores hus: En blanding af vintage fund og design, selvom babyen, især det var en piges værelse, kunne jeg være lidt sur med farven. Jeg har altid elsker den lyserøde og grønne farvekombination, men ønskede ikke at være en standardfigurer (Barbie / bubblegum) pink. Jeg fandt en mere gritty pink i magasinet af et svenskt mærkemærke, som vi ikke kan købe i Holland, så jeg havde det blandes med hånden af ​​min lokale malingbutik.Det er bare lidt mere edgy.Jeg lavede gardinet mig selv fra en vintage dyne, jeg havde lagt omkring (det blev købt på et berømt second hand-marked i Amsterdam). Det matchede perfekt med den lyserøde . Derfra kom det bare sammen. Gulvet var allerede på plads, og jeg malede sengen og skiftbordet, der plejede at være min søn, i en subtil pink-bare pinker end hvid. "

Vi spurgte også Karin om specifikke ting i Maia's værelse. Hængeren er fra en lokal butik kaldet Het Filiaal, sommerfuglhængeren er designet af en portugisisk kunstner ved navn Anna Ventura, og det hvide spejl var en heldig butiksbutik fra Storbritannien - og vi ved, hvor gode speditionsbutikker kan være til planteskoleartikler .

Vi elsker også vintage Fisher Price telefon, den indrammede vintage hund og kat kunstværk (også en sparsommelig butik perle) og dukken på den hvide hylde designet af Rosa Pomar. Den bedste tilføjelse er dog Holly Hobby dukken, der tilhørte Karin som barn og er nu blevet afleveret til Maia. Fabelagtig!

Når han bliver bedt om rådgivning om at nærme sig designprocessen, tilføjer Karin:
"Jeg kan ikke rigtig give nogen råd, kun fortælle dig hvordan jeg gjorde det. Da jeg var gravid, elskede jeg bare at sidde i lokalet, der skulle være børnehaven og drømme om, hvordan det ville være med barnet i det. I begge mine graviditeter vidste jeg, om jeg ville få en dreng eller pige, så det gjorde det lettere. Og bare lad min fantasi løbe fri. Nogle gange er det godt, hvis du har en genstand eller et stof, som du virkelig elsker at have i rummet, og du kan Vælg en farve derfra. Jeg tror, ​​at gravide er virkelig intuitive, det skal du bare gå med. "

Åbn diasshow

Det lyder som nogle gode råd til os. Tak Karin og Maia!