hus ture

NY House Tour: Anna's Old-and-New Newburgh Victorian

Anonim

Navn: Anna

Sted: Newburgh, NY

Størrelse: 2000 sq. Ft. (Mursten rækkehus, bygget i 1880'erne)

År levede i: 2

Anna of Door Sixteen har aftalt at åbne sit hjem for os, "før" billeder og alle.

Klik nedenfor for diasshow og interview

Anna siger, min mand Evan og jeg flyttede til byen Newburgh omkring to år siden. Newburgh er omkring 60 miles nord for Manhattan, på vestbredden af ​​Hudson River. Vi havde tidligere tilbragt et år at leje et hus over floden i langt trendier (og pricier) Beacon, og før var vi i (endnu pricer still) Brooklyn. Oprindeligt var vores plan at købe et hus i Beacon, men økonomi og et ønske om at leve i en mere urban, arkitektonisk stimulerende indstilling kørte os til Newburgh. Jeg arbejder som en bogomslagdesigner, så jeg skal kunne pendle til Manhattan dagligt. Evan pendler også - vi tager en færge over floden hver morgen til Beacon, og derefter tager Metro Nord-toget til Grand Central. Det er den mest afslappende pendle jeg nogensinde har haft!

Det er virkelig kun et spørgsmål om tid, før andre New Yorkere, der er blevet prissat ud af at købe i byen, finder ud af Newburgh og gøre turen op ad floden, men Newburgh forbliver for tiden en uopdaget perle. Boliger her er forholdsvis billige, og vi har en af ​​de største historiske distrikter i New York State. Ja, Newburgh har sin del af problemer, og det var bestemt en tilpasning (især når det gjaldt at indse, hvor meget vi savnede Brooklyn's køkkenindstillinger!), Men vi elsker det her. Vores hus er blevet medlem af vores familie, og vores venner og naboer her er vidunderlige.

Min / Vores stil: Skandinavisk moderne; midt århundrede moderne; blanding af gammelt og nyt

Inspirationen til mit hjem: Jeg er uendeligt inspireret af huset selv. Det er 120 år gammelt og står stadig stærkt på trods af forsømmelsesperioder, så jeg regner med at det skal vide noget om god levevis! På trods af at jeg er en modernist i hjertet, forsøger jeg at respektere de viktorianske knogler i huset så meget som muligt, mens jeg stadig holder sig i min egen stil. Jeg nyder de begrænsninger, som arkitekturen i huset pålægger, og det er sjovt at se kontrasterne mellem rigtig gammel, slags gammel og helt ny overalt. Det britiske magasin Living Etc er fyldt med eksempler på victorianske rækkehuse, der er besat af modernister, og jeg bliver spændt, når der er et nyt problem.

Favoritelement: Af de ting, jeg bragte ind i huset, vil jeg give et potentielt upopulært svar her og sige de hvide vægge. Det tog mig lang tid at vælge den rigtige skygge af hvid, og i sidste ende valget (BM Moonlight White) var den der nærmest lignede farven på vores frisk replasterede vægge. Går all-white var ikke en standard, det var en bevidst beslutning. Farven ændres med solen hele dagen, og den klare at supplere enhver anden farve, jeg bringer ind i huset - også andre hvide. Huset blev malet forskellige nuancer af gul, mauve, brun, skovgrøn og turkis, da vi købte den. Jeg tror, ​​at det nu trækker vejrligt suk! Jeg har heller ikke skam over at have malet træværk. Det er sjovt, hvordan malede lister er normen i Europa, men i USA betragtes det næsten som en dødelig synd at male træ.

Største udfordring ved at designe mit hjem: Arkitektonisk har den største udfordring været at have en pejs i næsten alle rum, samt at have mange døråbninger, vinduer og tykke lister i hele huset. Der er meget få udvidelser af uafbrudt vægplads, så møbler placering kan være vanskelig. Praktisk set har vores budget (små) og tidsbegrænsninger (store) været yderst udfordrende. Vi må hele tiden prioritere (og prioritere!) Og kæmper altid for ikke at føle sig overvældet af den enorme liste over ting, der skal arbejdes på i huset.

Hvilke venner siger om mit hjem: Efter at have flyttet til Newburgh fra Brooklyn, tror jeg de fleste af mine venner er bare chokerede over at se mig leve i et hus (!) ... med udsigt over Hudson River, ikke mindre. Fast ejendom i Newburgh er meget billigt, på trods af at det er en byby inden for pendlingafstand af Manhattan. Udover det er jeg helt sikker på, at mine venner føler sig godt tilpas i mit hjem. Jeg vil aldrig have nogen til at føle, at de ikke kan røre noget i huset, så forhåbentlig er den generelle stemning afslappet og roligt.

Største forlegenhed i mit hjem: Vi har to badeværelser i huset, og en af ​​dem er helt renset lige nu, mens den går gennem en totalrenovering. Det rum skræmmer mig ikke, for det er i det mindste på vej, men det andet badeværelse gør. Det er et add-on badeværelse, der blev dårligt "renoveret" af en ufaglært DIYer omkring 10 år siden, og det er skræmmende. Det er også det eneste badeværelse i huset, og jeg føler mig altid lidt skam, når en gæst bruger den. Vi gør det igen, når det andet badeværelse er færdigt, men for nu er det virkelig et øje.

Træteste DIY: Vi købte vores hus som en fixer-øvre, så næsten alt i det er blevet rørt ved hånden af ​​DIY! Køkkenet var en temmelig stor aftale for os. Da vi købte huset, så køkkenet ud som en del af et forladt busdepot. Alt i det var rottende og forfaldne og helt usikre. Vi formåede at renovere det øverst til bunden uden at ødelægge nogen af ​​de oprindelige aspekter af huset og med et meget lille budget. Det er nu en af ​​mine foretrukne dele af huset. Det er funktionelt, lyst og helt uhøjtideligt.

Største overbærenhed i forhold til mit hjem: På 2000 kvadratmeter tror jeg, at huset selv er en temmelig stor overbærenhed - ikke med hensyn til husets omkostninger, men i mængden af ​​plads, der tildeles to personer og deres 10 pund hund. Jeg ved, at trenden med overdreven amerikansk levende stadig definerer mit hus som "lille", men for mig føles det enormt. Det er utroligt for mig, at der stadig er et helt rum på bagsiden af ​​huset, der ikke er brugt (vi har ikke renoveret det endnu - det er alt skrælning maling og har ikke varme). Jeg voksede op i et lille hus, og så havde en række små Brooklyn lejligheder. 2000 kvadratmeter er et palæ for mig!

Bedste råd givet eller modtaget: Jeg er uenig i den "videresalgsværdi" tilgang til renovering af hjemmet. At købe et hus var en utrolig følelsesmæssig proces, og det forhold, jeg har dannet med mit hus i løbet af de sidste to år, er intens. Jeg ville aldrig vælge et bestemt bordplade materiale eller foretage en strukturændring baseret på en flygtig opfattelse af den monetære værdi, det kunne tilføje til huset. Værdien af ​​din ejendom er mindre vigtig, end hvordan du faktisk føler dig i dit hjem, og jeg vil ikke tillade, at mine omgivelser bliver defineret af det indtryk, de måske engang kan gøre på mit huss eventuelle næste beboer. Dette er også en del af grunden til, at jeg aldrig kunne se mig selv købe et hus, der allerede var blevet renoveret til andres smag. Jeg ville have en fixer-øvre! At se noget, du ikke kan lide at optage din personlige plads på daglig basis, er ikke sund.

Vær heller ikke bange for IKEA. Anvende de samme standarder til deres indretning som du ville for andres, og det bliver dig fint. Et spisebord fra $ 300 fra IKEA er ikke mindre værd end en $ 3000 Eames opbevaringsenhed, og der er absolut ikke noget galt med at sætte dem i samme rum sammen! Hvis det er veldesignet og velbygget, skal du gå efter det. Du skal ikke bekymre dig om etiketten.

Drømmekilde for ting: Jeg leder altid efter en god score, uanset om det er på gaden eller i en antikvitetsbutik eller på DWR-stikkontakten. Mine "drømme kilder" har intet at gøre med penge, virkelig, det handler om at finde den rigtige ting på det rigtige tidspunkt. Jeg antager, at min største hjemme-relaterede fantasi indebærer at finde en tømrer, der skal reparere alle vores vinduer (de er originale til huset, og vi ønsker ikke at erstatte dem) til en rimelig pris og smide ind i en ny veranda og en smukt anlagt have på samme tid. Åh, og repoint vores mursten og rør skorstenen. Og så fortæl os, at han har en perfekt slidt Eames loungestol i sin kælder, der bare tager plads, og ville vi have noget imod at tage det af hænderne? Ja den fyr. Han er min drømmekilde!

Ressourcer:

Hårde hvidevarer:
- køleskab: LG
- rækkevidde: Siemens / Bosch

Hardware:
- Køkkenkran: IKEA
- Alle andre hardware er originale til huset

Møbel:
foran gangen:
- Vintage Florence Knoll credenza (med ny marmorplade)
- Vintage Eames stol

stue:
- Parcel sofa fra DWR
- Vintage danske lænestole og sofabord
- Vintage Arthur Umanoff bar vogn
- Thomas O'Brien tv kabinet
- Vintage Arne Jacobsen Taburet
- Hjemmelavet sidebord (lavet af en scavenged teakbakke og en jernbenet afføring)

spisestue:
- spisebord fra IKEA
- kommoder (brugt som skænderier) fra IKEA
- Eames opbevaringsenhed
- Vintage Eames stole
- Elfa reoler på væggen

køkken:
- frysere og hylder fra IKEA

soveværelse:
- seng, hylder og bagagerum fra IKEA
- Vintage Eames stol

kontor:
- Vintage bordplade med IKEA ben
- IKEA metalskab
- Vintage Eames stole
- IKEA reoler

omklædningsrum:
- Vintage Heywood-Wakefield kommode
- IKEA garderobeskabe
- Vintage Eames stol

Tilbehør:
- Frakkeholder: Eames Hang-It-All
- Vægkalender: Stendig af Massimo Vignelli
- Orange Husnummer: Erik Spiekermann til DWR
- små puder på stole: Ray Eames stof af Maharam
- stor pude på sofaen: Anthropologie
- store firkantede puder på sengen: IKEA
- fåreskind kaster: IKEA
- tapet på vestibulet: Orla Kiely
- De fleste andre "tilbehør" er vintage Dansk, gadefund eller fra IKEA

Belysning:
foran gangen:
- loftlys fra IKEA

stue:
- Gulvlampe fra West Elm
- Vintage teak bordlampe (med skygge fra IKEA)

spisestue:
- Loftlys af Mibo
- glas globe fra IKEA

kontor:
- loftlys fra CB2
- vintage vinkelpude gulvlampe

omklædningsrum:
- loftlys fra IKEA

Maling:
- trimme hele: BM Simply White
- vægge i hele (undtagen køkken): BM Moonlight White
- køkkenvægge: BM Sea Foam
- lommedøre, trapper, pejsindsatser: BM Toucan Black

Gulvbelægning:
- Køkkenetage er Armstrong VCT i Classic Black
- alle trægulve er originale til huset

Tæpper og tæpper:
- stue og hall tæpper er fra IKEA

Fliser og sten:
- alle fliser og sten er originale til huset

Vindue Behandlinger:
- forskellige hjemmelavede linned sheers, intet lyst!

Senge:
- IKEA ramme og madras
- dynebetræk af Dwell Studio

artwork:
Der er en masse kunstværker i huset, og meget af det er ikke vist i disse billeder. Jeg kommer fra en generationsfamilie af kunstnere og designere - jeg forsøger at rotere, hvad der er på display for at holde det fra at blive Dorfman Museum of Art.

foran gangen:
- plakater af Elisabeth Dunker (venstre) og Robert Dorfman (min bedstefar)

stue:
- monoprint over pejs af Joan Busing (min tante)
- fugl illustration af Matt Stephens

spisestue:
- Tegninger under bogreoler af Yellena
- Smiths plakat over pejs (jeg nægter at kalde noget, jeg købte, da det var nyt "vintage"!)
- print over rocker af J. Otto Siebold

køkken:
- Marimekko print over ildsted (faktisk et tehåndklæde)
- lille Gocco print i hjørnet af Yellena

ovenpå hallway:
- maleri af Kristina Norgaard (min mor)

soveværelse:
- lille tegning af Yellena
- print over pejs af Alexander Girard

kontor:
- "Swamp Thing" illustration af Jock
- Collage over pejs af Bruce Dorfman (min far)

Andet:
Bruno, min hund, er en 5-årig bundt af kærlighed og fluff og generel vidunderlighed. Han er en langhåret Chihuahua og Bichon Frize-blanding.

Har du en ide til en hustur? Lad mig vide!

For alle House Tours, klik her!