hus ture

NY House Tour: Annes meget civiliserede Brooklyn Retreat

Anonim


Navn: Anne

Beliggenhed: Boerum Hill, Brooklyn

Størrelse: 700 sq. 1-bdrm, udlejes

År levede i: 6, 5 år

Annes lejlighed blev quirky. "Som et puslespil, er det svært at finde ud af, hvordan man kan leve i det, " siger Anne. For at få det til at fungere, har hun omfavnet sin lejlighed sunderheder, og foretrækker at tænke på det som hendes landhus i byen.

Klik nedenfor for diasshow og interview

Åbn diasshow


Se alle billeder på en gang

... Anne har en realistisk, men falsk skildpadde sidder i sin køkkenvask. Og hun kan lide at bruge store Le Crouset potter som bookends. Hendes soveværelse vægge er pulverrosa, og nogle af hendes billedrammer holder ingen kunst. Selv hendes kat er excentrisk. Det har en unik tailless race!

Over tid har Anne viet sin opmærksomhed på forskellige hjørner af lejligheden. Lige nu er fokuset i soveværelset, men hendes seneste opgradering er de indbyggede bogreoler, der skriger læser krog.

Gulvene knuser som solen går ind fra en baggård. Annes hjem er varmt, beroligende og kan grine på sig selv.

Annes undersøgelse :

Stil : The Collyer Sister's Conundrum

Inspiration : Det amerikanske naturhistoriske museum

Favorit Element : Jeg elsker farverne.

Største udfordring : Alle vinkler, abutments, alkove, skråninger, trin, hjørner, soffits og sills. Det er svært at fortælle, hvor et rum slutter, og en anden begynder

Hvilke venner siger : "Er det rigtigt?" Det skræmte crapen ud af mig! "(Når de ser den fyldte kat på toilettet.)

Største Forlegenhed : Hullerne i parketgulvet af gulvet. De er forræderiske og trashy. Åh, og mit tv og stereo er helt 20. århundrede, men ikke på en god måde.

Træteste DIY : Jeg gjorde et fint stykke arbejde på soveværelset. Og jeg guldede på køkkenøen. Det tog måneder men var en triumf! Det lyser nu.

Største overbærenhed : Udsmykning mens ledige!

Bedste råd : Rediger dig selv (nogen skal fortælle mig det). Når du har fået et par temaer - som dyr, kropsdele og landskaber - bygger på dem. Det er sjovt. Flere redigering råd: Kast ting væk! Og hvis du ikke har meget plads, skal du kun investere i vital køkkenudstyr! Accepter at du ikke har plads til en Whirlipop og en breadmaker!

Dream Source : National Arts Club

Åbn diasshow


Se alle billeder på en gang

Har du en ide til en hustur? Lad mig vide!

For alle House Tours, klik her!

Åbn diasshow