hus ture

NY House Tour: Sarah's Post Kids Overgang til Manhattan

Anonim


Navn: Sarah og Reed

Placering: Murray Hill

Størrelse: 2400 Sqft. 3-bdrm ejet condo

År levede i: 2 måneder

Jeg blev mødt af Sarah og den lækre duft af hendes bagning af kaffe kage. Sarah voksede op i LA med en præ-hippie generation søgende, innovatør og excentrisk forstæder baserede mor. Efter at have udøvet traditionen med sine egne børn, har hun og hendes mand besluttet at prøve byliv.

Klik nedenfor for diasshow og interview

Åbn diasshow


Se alle billeder på en gang

I stedet for at tage babyskridt, hoppede Sarah og Reed lige ind i midtown, hovedkvarteret i by junglen. Og hver nat med lejligheden lys slukket, fejrer de NYC i al dens urbane herlighed - se arkitektur og bygget landskab, der vugger deres hjem. Visningerne er en fascinerende collage af modernistiske skyskrabere og squat historiske vartegn!

Sara glæder sig over sin lejlighed til at skabe denne lejlighed fra bunden. Nu hvor hun og hendes mand skal leve alene, har hun frihed til at designe et barn-uvenligt hjem! Hun kombinerede to lejligheder i en ny byggeri og derefter redid hele gulvplanen før lejligheden blev bygget. Nu har hun et fundament, hvorfra man kan bygge et hjem til sine egne præferencer. Udover at tage arkitektoniske forhold i egne hænder, nyder Sarah også at finde stykker og reworks dem til at passe ind i hendes hjem.

Denne lejlighed er et arbejde i gang, og vi vil checke ind hos Sarah, da flere af elementerne tager form. En mesterbager og administrerende direktør for baking911.com, Sarah har sine øjne sat på indretning som sin næste udfordring.

Sarahs undersøgelse :

Stil : Leve med kunst og håndværk og holde det behageligt.

Inspiration : Min mor, der var før hendes tid.

Favoritelement : Lys, synspunkter og strømmen af ​​lejligheden, som jeg designede.

Største udfordring : Vænner sig til at bo i en lejlighed efter mange år i et hjem.

Hvad Venner siger : "Elsk det" - "Det er en meget unik NYC lejlighed."

Største Forlegenhed : Forsøger at få overdimensioneret sofa i lejligheden.

Træteste DIY : Design to lejligheder sammen og få strømmen til at fungere! Jeg fik en dag til at tegne planerne, fordi bygningen allerede var under opførelse. Jeg var ikke tilladt at fjerne mange vægge og strukturelle elementer, så jeg var nødt til at tænke uden for boksen for at få det til at fungere. Jeg grupperede med succes de levende områder i en del af lejligheden og spisestue og boligarealer i en anden.

Største indulgence : Waterford Lysekrone. Min fremtidige overbærenhed vil være at ombygge køkkenet.

Bedste råd : Lad dig ikke narre! Mange gange kan de dyrere butikker have fremragende møbler og dekorative elementer til dit hjem til samme pris som de "billigere" butikker, og de bliver bedre lavet. Så se overalt - selvom du ikke har råd til noget, kan du altid få ideer! Gå ind i de ritziest hoteller og få ideer også!

Dream Source : Jeg er afhængig af ABC Carpet og Home og apartmettherapy.com for innovative trends. Man skal kigge rundt på alle ABC's hjørner og vinkler, fordi der kan være mange gode tilbud og overraskelser! Gump's (gumps.com) i San Francisco er den bedste belysning og dekorationskilde omkring. Jeg har shoppet der i årtier!

Åbn diasshow


Se alle billeder på en gang

Har du en ide til en hustur? Lad mig vide!

For alle House Tours, klik her!

Åbn diasshow