hus ture

Olivera & Seth's Technicolor Chaos Cape Cod

Anonim

Navn: Olivera og Seth og deres katte, Cheech og Chong
Beliggenhed: Beechwold kvarter - Columbus, Ohio
Størrelse: 1.500 kvadratmeter
År levede i: 2

Red Bull er forbandet. For en rigtig energibesparelse, se ikke længere end hjemmet delet af Olivera Bratich, ejer af Wholly Craft !, en butik, der sælger håndlavede varer; hendes partner Seth Massing, en musiker og professionel silketrykker; og deres katte, Cheech og Chong. Beliggende i Columbus 'Beechwold kvarter, udstråler det beskedne hjem positivt udstråling; dens farvemættede palette minder ikke om noget som en Lisa Frank-mærkatsamling.

Åbn diasshow

Det hjem, som Olivera og Seth har skabt for sig selv, er lyse, kitschy og - lad os være ærlige - nogle gange lidt dårlige. (Vidner et fløjlsmaleri af en topløs kvinde i parrets salon, og i Oliveras kælder "lady lair", en håndlavet filt med den broderede besked "Det er det hun sagde.") Det er et sted, der hylder en freewheeling følelse af sjov og både Olivera og Seths passion for vintage og håndlavede varer. Novelty askebægre - herunder en lavet af en mannequins nederste halvdel, formet af Olivera med hjælp fra hendes mor - findes i hele hendes hjem og er rester fra hendes dage som ryger. Oliveras samlinger af årtier gamle varer omfatter også salt og peber shakers, tallerkener, glasvarer, lamper, hjem dekorere bøger og meget mere.

I betragtning af Wholly Craft's position som en detailhandler, der sælger håndlavede varer fra hele USA - såvel som det nyeste venture, der viser kunstværker - er det lidt overraskende at se kunst og kunsthåndværk spredt i hele Olivera og Seths hjem. Arbejde på skærmen omfatter stykker af lokalbefolkningen som Stephanie Rond og Clint Reno, såvel som dem fra uden for Buckeye State, såsom Heidi Kinney, Ashley G. og Misanthrope Specialty Company.

Kælderen er hjemsted for Oliveras "lady lair" og indeholder endnu mere kunst, plads til Oliveras håndværksprojekter og et opholdsområde, der hylder Britney Spears, en engang besættelse. Ovenpå har Oliveras første etage kontoret det sædvanlige skrivebord, stolen og andre accoutrements samt flere usædvanlige tilbehør på displayet, såsom parykkeshylder, rester fra hendes tidligere arbejde som karaoke vært.

Seths "manhule" findes andre steder på første sal. Hans rum er et sjældent jordet tonet sted i et ellers slik-farvet hjem, og i det kan man finde hyldest til to af sine elsker - musik og øl. Records og cd'er giver både lyttemateriale og øjenhag i rummet; en lille keg betyder Seths favorit bryg er altid på tryk. En nyhedsløglampe, en gave fra Olivera, belyser yderligere hans lidenskab. Ovenpå soveværelset er et andet sjældent stille sted. Olivera siger, at soveværelset var den sidste prioritet ved udsmykning af huset, men da det var tid, besluttede de at holde det relativt ubemærket, hvilket efterlod det som et roligt sted fra den visuelle kakofoni af værelserne nedenfor.

Åbn diasshow

Lejlighed Terapi Undersøgelse:

Min stil: Technicolor kaos

Inspiration: I almindelighed elsker jeg farverne i den psykedeliske æra og æstetikken i 70'ernes håndværksrevival, der fulgte den. Jeg elsker også trolling ejendom salg og se, hvad andre mennesker har samlet gennem årene.

Favorit Element: Stuen er det, der solgte os på huset - masser af plads, lys og en kæmpe mursten pejs. Siden vi har været her, har jeg især været glad i vaskerummet og vægudskæringen mellem køkken og stue.

Største udfordring: I første omgang var det at fylde rummet. Vi ønskede ikke at købe ting bare for at fylde værelserne, så vi måtte vente med at snuble over små skatte. Det er stadig tilfældet i nogle områder af huset, men i andre rum har vi det nøjagtige modsatte problem.

Hvad venner siger: Det bedste, nogen nogensinde har sagt om huset, er, at det lignede et museum af kitsch. Jeg elsker det!

Største forlegenhed: At vi ikke har et gæstesoveværelse. Det bedste, vi kan tilbyde, er at trække i sofaen i damen. I dag håber jeg at indarbejde en Murphy seng i et af værelserne. Jeg er heller ikke fan af den underlige 80s beige svampemaling i badeværelset og soveværelset trappen - det er på min liste.

Træteste DIY: Vi var nødt til at gøre hele kælderen - gulve, lofter, vægge - og vi er virkelig ikke så praktiske. Heldigvis havde vi vejledning fra mine forældre, som er de ultimative selvstændige. Min mor kan gøre næsten alt sammen med en stige, krabber og en halv time.

Største indulgence: Alle samlinger.

Bedste råd: Hav det sjovt! Lad dit hjem afspejle din personlighed og prioritere din personlige komfort. Du vil være den ene bruger tid der.

Drømmekilde: En ejendomssalg af en person, der har samme smag. Og de samme samlinger.

Åbn diasshow

Ressourcer: Verdens længste Yard Sale, et arrangement der strækker sig fra Michigan i nord til Alabama mod syd, er både som en ressource og en ferie destination for Olivera og Seth. Andre ressourcer omfatter Wholly Craft !, Columbus stof butik Sy til Tal, Etsy, sparsommelighed butikker, gårdsalg og Ikea. Den grønne vinyl sofa er fra Goodwill, og credenza er fra Ikea. Læstekytten blev lavet af Seths bedstefar; Køkkenbeholderne er fra Oliveras mor. Den orange blomstret sofaer er daybeds købt af Craigslist. Den blå vildtlampe kom fra verdens største yard salg. Den fyldte ugle i Olivera og Seths soveværelse blev lavet af Heidi Kinney.

Åbn diasshow

(Tak, Olivera og Seth!)

Billeder: Jennifer Wray

Er du interesseret i at dele dit hjem med Apartment Therapy? Kontakt redaktionen gennem vores formular til indgivelse af husturer.

Åbn diasshow