hus ture

Parvez Tajs Vintage Boho Meets Modern

Anonim

Navn: Parvez Taj, kunstner, designer og iværksætter
Beliggenhed: Hollywood Hills kvarter, Los Angeles, Californien

Parvez Taj er grundlægger og kreativ direktør for Parvez Michel, Inc, et kunst- og designfirma, der producerer moderne og moderne kunst og tilbehør til boliger. Hvis du nogensinde har set sit arbejde, ville du vide, at han skatte global påvirkning, byrum og dristige farver og mønstre. Hans hjem i Californien passer perfekt til hans æstetik.

Dette er min personlige vintage boho møder uber moderne stil. Jeg bor på en klippe i Hollywood Hills i, hvad der føles som et træhus med udsigt over byen. Jeg brugte stedet som en løbende kunstinstallation. Hvad jeg gjorde:

• Jeg fjernede tre gamle lag af krydsfiner og fliser fra balkonen helt til det oprindelige gulv og derefter detaljerede det. Jeg fjernede den eksisterende balkon rækværk og installeret et antik jernjern rækværk designet af den spanske koloniale genoplivning stil.

• Jeg fjernede tæppet og havde betonbundet poleret. Jeg indlejrede hele loftet med genvundet douglas pels scoret fra lader og lager i Californien. Jeg brugte mine terninger og hængende marokkanske lanterne og moderne vedhæng i træerne til lys.

• Jeg skræddersyede et 20 'langt bord lavet med 6x6 "bjælkebjælker og satte to 18' lange bænke lavet med 6x6" bjælkebjælker. Det sidder komfortabelt 2 til 20 personer.

• Alle overflader og en udendørs væg blev dækket med "reclaimed" harpikser fra 3-formet reclaimed bin. De anvendte harpikser var enten 3-formets Chroma og Groovy. Jeg lavede mit skrivebord med en stor klump af harpiks fra 3-form.

• Jeg brugte tusindvis af negle og sisalstreng mellem døre og rum for at bringe alt sammen. Jeg fjernede stuen døre og spændte det mellem ind og ud for at sløre linjerne og bringe udendørs i.

Flere billeder findes på hans Facebook-side.

Tak Parvez!

Er du interesseret i at dele dit hjem med Apartment Therapy? Kontakt redaktionen gennem vores formular til indgivelse af husturer.

(Billeder: Richard Horn)