hus ture

Patis hjemlige og komfortable opholdsstue

Anonim

Navn og sted: Pati i Victoria, British Columbia, Canada
Mit foretrukne værelse: Stue
Specifikationer: 198 kvadratmeter

Min stue er min glæde. Efter mange år med ikke at vide, hvordan man arrangerer møblerne omkring den ubelejligt anbragte pejs (det er tæt på hoveddøren!), Føler jeg mig som om jeg endelig har landet på det rigtige layout. Når det var sagt, kunne jeg grave ind og gøre dette til det mest hjemlige og komfortable værelse i huset.

Min mand og jeg er begge kunstnere, og vi samler også kunst. Jeg ønskede en mur i dette rum, der fremhævede talenter af venner og familie. Ingen fortæller dig helt, hvor lang tid det tager at hænge en håndfuld stykker i en gallerivæg! (Svar: timer og timer for at få det rigtige.) Vi ejer også mange antikviteter, så et par nøglebrikker gjorde det ind i rummet - nemlig den gamle biblioteksbord fra vores hjembys første offentlige bibliotek (som landingsplads ved hoveddøren ) og en plaid uld bil tæppe fra min onkel's første bil - en Model T Ford.

Jeg tynger naturligvis mod mere minimalistiske og moderne møbler og almindelige stoffer, så jeg besluttede at gå imod min tendens og polstret Tove & Edvard Kindt-Larsen lænestol i et fantastisk sixties esque stof, der tog det til et nyt niveau. Det er min favorit nye tilføjelse til rummet.

Jeg elsker hvordan min stue er indbydende og varm. Alle møbler er komfortable. Det er indrettet til at støtte små samlinger af venner til drinks og spil eller dybe samtaler sent på natten. Alt på væggene har betydning og kommer fra de talentfulde hænder af venner og familie. Alle, der kommer til vores hjem, siger, at den har en god stemning, en hjemlig atmosfære og passer os rigtigt rigtigt. Jeg kan ikke tænke på et bedre kompliment.

Kilder:

  • Vægfarve: Mælkevej af Benjamin Moore
  • Sort / hvid fotografi : Chris Tihor (efter anmodning)
  • Pejsebelagt : Nordvævede Brooms
  • Sofa : G Romano
  • Grå stol : Patrick Accent Chair fra Hudson's Bay
  • Stof på Midcentury Chair : US Fabric Mill Outlet, Hamilton, Ontario

Tak, Pati!

Vil du have et værelse i dit hjem ( hvilket som helst værelse!), Der skal fremhæves som en Apartment Therapy Favorite Rooms post? Send dit værelse her.

Apartment Therapy støtter vores læsere med nøje udvalgte produktanbefalinger for at forbedre livet derhjemme. Du støtter os gennem vores uafhængigt udvalgte links, hvoraf mange tjener os til en kommission.