hus ture

Phoebe's malede og personlige stue

Anonim

Navn og sted: Phoebe i North Carolina
Mit foretrukne værelse: Stue
Specifikationer: 200 kvadratmeter i en leje

Da min mand og jeg først giftede sig og flyttede ind i vores første lejlighed, var jeg ikke helt sikker på, hvad min indretningsstil var. Min mand var virkelig ikke ligeglad, så længe han havde sit fladskærms-tv til fodbold og en sofa, var han fint.

Jeg på den anden side havde brug for mit hjem at være smukt. Farm stil / shabby chic var meget populære. Fra bryllup indretning til hjem indretning følte jeg overalt jeg vendte det var bekymret dette rustikke det; så jeg antog, fordi jeg troede det var smukt, det var, hvad mit hjem skulle se ud. Så jeg købte ALT, der skreg gårdsstil, og jeg købte det hele på én gang. FEJL. Jeg begyndte langsomt at indse farm style, selvom absolut smukke var ikke hvem jeg var, da det kom til indretning. Så da vi flyttede til vores nuværende lejlighed blev jeg af med en masse. Næsten alt, hvad vi købte for at opnå et rustikt udseende, endte vi med at sælge eller give venner.

Vi bragte kun det, vi havde brug for, som var; en sofa, et sofabord, en endebord, min svigerinde gav os en $ 10 tv-stand, vi fandt hos en butik og hvidvaskede, et gammelt rustet arkivskab jeg fandt hos Habitat For Humanity og ting, min mand og jeg havde det blev sendt ned til os (kommode, seng, natbord, de grundlæggende ting). Så unødvendigt at sige havde vi en blank skifer, og jeg ELSKEDE det. Jeg ville tage ting langsomt, når det kom til at dekorere. Jeg begyndte at male sofaen, min svigerinde gav os. Ja, du læser korrekt, malet. Jeg blandede nogle latex maling med tekstilmedium og børstede det rigtigt på vores sofa. Det blev en meget brun og traditionel sofa i en smuk, simpel grå sofa. Jeg fandt da denne retro fløjl grøn stol på et antikke indkøbscenter og forhandlede med ejeren, indtil jeg fik prisen ned til $ 40. Lad mig bare sige, jeg er OBS med denne stol. Det er så funky og eklektisk.

Derefter renoverede jeg vores endebord fra min svigerinde. Da vi modtog det, var det en dyb kirsebærtræfarve, der ikke var vores stil, så jeg malede det en antik hvid og nød det lidt og stenciled vores initialer på toppen for at tilføje et lille personligt præg til det. Så kom vores sofabord, som jeg renoverede og jeg elsker nu! Da vi modtog det, var det en simpel egetræsfarve. Så jeg malede basen en antik hvid til at matche slutbordet og så købte noget træ på vores lokale hardware butik og fastgjort det til toppen af ​​sofabordet og derefter farvede træet antikke valnød. Jeg ønskede noget, der havde en rå og rustik føler, men var simpelt, fordi jeg fandt et meget lyst og meget højt tæppe på Amazon og ikke ønskede et sofabord at tage væk fra vores tæppe. Jeg søgte efter et tæppe så længe og Jeg er forelsket i persiske tæpper, men min bankkonto er ikke! De er dyre! Så jeg fandt et firma på Amazon, der gør persiske stil tæpper (design / mønster) på det normale stof i din grundlæggende stil tæppe. Så jeg fik den persiske stil uden den persiske pris.

Mine sidste to projekter var at male en vintage wingback stol jeg fandt i vores nabolag bulk dumpster! Dumpsteren var kun til møbler, så rolig, jeg sprang ikke ind og blev dækket af bananskræl som i filmene. Denne stol var smuk og i fantastisk stand. Jeg ved stadig ikke, hvorfor nogen ville smide det i skraldespanden. Det var en mørk marineblå farve og jeg ønskede noget, der var WOW værdigt. Så ligesom vores sofa besluttede jeg at male det en lyseblå farve og jeg er så glad for, hvordan det kom ud. Derefter for at bringe alle vores eklektiske ting sammen, lavede jeg den modige beslutning om at male vores accentvæg sort. Ikke en farve, som de fleste ville tænke på at gøre, men jeg elsker, hvordan det ikke kun gør vores meget godt oplyste og mindre rum højere, men det knytter alt sammen og gør vores hånd-down-down, thrift store, dumpster finds, renoverede elementer ser uniformerede ud.

Jeg er så glad for at jeg tog mig tid til at tænke på, hvad min stil var, og det er eklektisk, anderledes, smarte, funky, sjovt, alt sammen. Disse ting i vores hjem fortælle en historie, de har mening, og det tror jeg er, hvad der gør et hjem ... HJEM!

Tak, Phoebe!

Vil du have et værelse i dit hjem ( hvilket som helst værelse!), Der skal fremhæves som en Apartment Therapy Favorite Rooms post? Send dit værelse her.