hus ture

Pixel Farms Homey High Tech

Anonim

Navn: Pixel Farm Digital
Sted: Minneapolis, Minnesota
Størrelse: 10.000 kvadratmeter
År i erhvervslivet: 17 år

De fleste højteknologiske rum og produktionsselskaber føler sig slanke og moderne til enkelhedspunktet. Ikke Pixel Farm. Jeg ville endda gå så langt som at sige det føles som hjemme, hvilket er en velkommen afgang. Nu kender jeg ikke mange mennesker, der har en romersk springvand i deres stue, men det er den slags uventede omfavnelse af den dristige og trøstende, der gør denne plads så sjov.

Open House Tour

Open House Tour

Rummet er direkte inspireret af virksomhedsspræsident Mohsen Sadeghi sans for stil. Det er straks klart, at dette er et sted, hvor folk arbejder hårdt, men har det sjovt at gøre det. Uanset om det er i redigeringssuiterne ovenpå eller den professionelle musikstudio nedenunder, laver alle godt arbejde med et smil på deres ansigt.

Måske er det derfor også så hyggeligt. Når folk er glade, bringer de deres ro for deres arbejde. Desks er ikke overdrevent organiseret. Personlige mindesmærker er blandet med arbejde og masser af legetøj - samt højteknologiske gadgets til farve eller skabe bevægelsesgrafik.

Men den rigtige magi til rummet er dens varme. Folk er altid nøglebestanddelen, men den udsatte mursten, de varme gule toner, de store vægmalerier med mærkeets identitet og de store fællesarealer føjer alle til denne følelse.

Open House Tour

Lejlighed Terapi Undersøgelse:

Vores stil: Pixel Farm er en eklektisk blanding af historiske og kunstneriske elementer, der skaber et varmt og indbydende miljø, der føles som om du er i gården af ​​en hacienda. Med den ekstra blanding af lager / industrielle følelser skaber det et sjovt arbejdsmiljø for vores medarbejdere og kunder.

Inspiration: Mere af en eklektisk følelse, i modsætning til mange af de super moderne kreative miljøer, du måske ser. I stedet for bare at have det moderne, moderne eller historisk ønskede vi at skabe et sted, der var mere eklektisk og ved hjælp af mange forskellige elementer, levende farver og mere om teksturer. Ønskede teksturerne at være anderledes end typiske arbejdspladser. Den venetianske gips og de strukturerede vægge giver meget til at skabe udseende. Pixel Farm er et meget usædvanligt kontor.
Favorit Element: Den udsatte mursten og planter og søjler gør det til at føle sig som en autentisk villa. De vægmalerier, der er malet på væggen og indgangsområdet, gør det til et så unikt rum. Der er også en stor vandfunktion, der skaber en beroligende baggrund og tilføjer Pixel Farms eksotiske karakter.

Hvad Venner siger: Det mest overraskende element er, at de er i en gammel verdens følelse af rummet blandet med high-end teknologi og tjenester og skaber lidt af en sammenstilling. Det er meget indbydende og hjemlig og får folk til at føle, at de er på ferie. Vi er stolte af at være foran kurven med det bedste af den bedste teknologi i hænderne på de mest talentfulde og erfarne kunstnere.

Største forlegenhed: Nogle gange har vi hørt det sammenlignes med Olive Garden på grund af den gamle verden føler. Men nej, vi leverer ikke ubegrænset brødstænger.
Træteste DIY: Mohsen Sadeghi (Præsident for Pixel Farm) gjorde alt arbejdet for hele bygningen. Han designet og valgte og købte det hele og havde det installeret.

Største indulgence: Vores vandfunktion, der sidder mellem vores animations- og VFX-team.
Bedste råd: Vær ikke bange for at gå efter det udseende, du ønsker, og ikke ofre dit syn for at være komfortabel og almindelig. Vær sand til din æstetiske og stil.

Open House Tour

Ressourcer af note:

HARDWARE

 • Wurlitzer 200A elektrisk klaver
 • Rhodos Mk1 Elektrisk Piano
 • Gibson LG-0 Parlor guitar
 • Lakland Bass guitar
 • Blue Bottle Mic
 • Neumann U87 Mic
 • Vintage RCA båndmikrofoner
 • Også en masse ZVEX guitar pedaler
 • Vintage tromle maskine EMU SP-12
 • Avalon 2055 EQ

GULVBELÆGNING

 • Gulvbelægning er fra et gammelt lager. Det er originale gulve i lageret, der blev refinished.

Vinduesbehandlinger

 • Vinduer, døre og lys blev fundet inden for 5-staten og blev fundet i en flok forskellige antikke butikker. Mohsen ville gå på jagt efter noget og nogle gange ville finde andre stykker, der ville integrere i stilen på stedet. Hvis han fandt et vindue, ville han skære bygningen rundt om vinduet for at få det til at passe.

ÅRGANG

 • Mantel i lobbyen, de gamle redigeringsmøbler og lysekronen, der hænger over receptionistskranke er vintage

Tak Pixel Farm!

 • HOUSE TOUR ARCHIVE: Check ud tidligere hus ture her.
 • Er du interesseret i at dele dit hjem med Apartment Therapy? Kontakt redaktionen gennem vores formular til indgivelse af husturer.
 • Er du designer / arkitekt / dekoratør interesseret i at dele et boligprojekt med Apartment Therapy-læsere? Kontakt redaktionen via vores Professional Submission Form.

Følg Apartment Therapy's Board House Tours Lejlighedsterapi på Pinterest.

Opdateret dagligt med friske ture fulde af fotos for dig at pin & nyd!