ejendom

Spørgsmål du skal bede om din ejendomsmægler, men er ikke

Anonim

Hvis du er på markedet for et nyt hjem, ved du, at der er meget information at behandle og samle. Og hvis du arbejder med en ejendomsmægler, er du chancen for at du læner på dem for rådgivning, ekspertise og svar. Men spørger du alle de rigtige spørgsmål? Afhængigt af hvor du er hjemmehandler, er agenter juridisk ude af stand til at svare på alt, men der kan være vigtige svar, du går glip af ved at springe over bestemte spørgsmål.

Vi kom på tværs af en Ask Reddit tråd ( redaktørens note: linket har også nogle farverige sprog sammen med nyttige svar ) spørger ejendomsmæglere for hvilke spørgsmål købere skal spørge dem, men det er ikke. Vi fandt nogle interessante ideer til at tænke på. Og vi vil have dig til at chime ind for at fortælle os, hvad du vil tilføje - eller tage væk - fra listen!

Er denne ejendom i en oversvømmelseszone?

"Bare fordi det ikke er på vandet, betyder det ikke, at ejendommen er oversvømmet ..." - Bruger Maxwyfe

Er der nattetog, og hvad er flyvevejen?

Bruger indubinfo bringer et meget godt punkt op. Er der lyde, der kan komme i vejen for en god nats søvn?

Hvad er dette hjem, der vil være som ved videresalg?

"Givet, hvis du havde en krystalkugle for at forudsige ejendomsmarkedet, ville du være millionær. Men nogle boliger er altid udfordrende, uanset hvad (dvs. et soveværelse i stueetagen, for mange trapper, mærkeligt layout, lille gård )." - Bruger ismelllikecoconuts

En licenseret kommerciel ejendomsmægler havde meget råd om emnet:

De skal bede om referencer fra tidligere klienter

Købere skal stille spørgsmål om finansiering, titelarbejde, inspektioner, alt hvad agenten oplyser om ejendommen
Hvad agenten mener, det burde være værd, hvad agenten mener er en god forhandlingsstrategi er, og hvordan agenten mener, at du skal fortsætte ud fra en langsigtet ejendomsstrategi.

Du skal spørge om sælgerne
Hvad er deres historie? Hvorfor sælger de? Hvor motiverede er de? Se hvad du kan afdække der. For eksempel er en person, der bevæger sig over hele landet, meget mere tilbøjelig til at forhandle i møbler. Nogen der arbejder i konstruktion er meget mere tilbøjelig til at acceptere en vaskeri liste af rettelser.

Bed dem om referencer på leverandører
De skal være i stand til at sende dig til en god inspektør for eksempel, eller en advokat hvis det er nødvendigt, eller entreprenører for eventuelle problemer.

Bed dem om citater
Hvis ovnen er gammel som helvede, finder du ud af, hvad det koster at gøre en erstatning, selvom du ikke har til hensigt at gøre det, før det dør.

Bed dem om at finde ud af, om ejendommen er i et historisk distrikt, en HOA eller enhver anden type distrikt, der vil begrænse din brug.
For HOA / COA mv., Spørg dem om kopier af bøgerne, seks måneder og vedtægterne. Du er på udkig efter store problemer og store kommende udgifter. Du vil også gerne se, at der er tilstrækkelige reserver til at matche reparationsplanen. De skal have en tekniske rapport, der viser livet for de fleste varer. Gennemgå seks måneder minutter fra byrådet / kommission. Ved hvad der foregår omkring ejendommen.

Bed om noget, du skal underskrive godt forud for tiden
Læs det i god tid, og gennemgå det med din agent. De bør være i stand til at forklare det trin for trin og fortælle dig, hvornår du måske vil høre en advokat, hvis tingene bliver komplicerede.

→ Så hvad synes du om ovenstående spørgsmål? Hvis du har været igennem hjemme købsprocessen før, hvilke spørgsmål har du spurgt, og som ønskede du ville have bedt om? Hvad vil du tilføje eller tage væk fra ovenstående forslag? Sæt dit råd i kommentarerne nedenfor for at hjælpe folk med at gå igennem købsprocessen lige nu!

* Redaktørens note: Nogle originale forslag redigeres for klarhed, grammatik eller længde.