hus ture

Læserens kunst: Sarah's skrå lofter

Anonim

(Velkommen til Art Month! Vi tager indlæg af læsernes kunst i deres eget hjem. Kom med os. Alle oplysninger er her.)

Velkommen til Sarah!

Hej lejlighedsterapi,

Jeg vedhæfter 4 billeder af vores stue her i Mount Vernon, NY. Da min kæreste Jeff og jeg flyttede sammen og ind i en loftslejlighed med vægge, der skrånede op i loftet, vidste vi, at vi måtte være lidt kreative med hensyn til hvordan vi integrerede vores vægindretningssamlinger og hvordan man kan dekorere, når væggene får afskåret ved fem meter høj ...

- Til All Reader's Art -

I "Art over Stereo" kan du se et større billede af en af ​​kun to høje vægge i lejligheden (den anden er optaget af bogreoler). I øvrigt er den hvide stol i hjørnet mit eget spray-maleri og stor-fuzz-upholstering indsats.

"Kunst tættere" lader dig se en smule bedre, hvad vi har: To koncertposter hængende med de fremragende plakatbøjler fra posterhanger.com, to indrammede lykønskningskort fra ferdinand, et Pittsburgh bybillede fra familievenner Mary Mazziotti's første galleri show engang i 90'erne, og en litografi af Jeffs bror Brendon Boyle havde vi lige indrammet og mattet som en julegave til os selv.

"Kunst over sofaen" (som jeg tror gør rummet ser meget mere hvidt / blidt ud, det er faktisk - desværre) viser "J er til Jaguar" af Matthew Porter, fra Art Star i Philadelphia; screenprint af Jay Ryan for sangen "Borde og stole" - den nærmeste ting til "vores sang", som Jeff og jeg har - på "Andrew Birds Mysterious Production of Eggs" album; "Lil 'Banditter" af Etsy all-star ashleyg; og ud over det begge vores college grader.

"Kunst over hjørnebordet" viser det fantastiske hjørnebord og spændestanglampen, som jeg arvede fra mine bedsteforældre, en anden stor koncertpost af Jeffs og et andet kunstværk af Jeffs bror Brendon - også vores komplette Shakespeare, ordbog, beskrivelse og tesaurus .

Tak for din tid,
Sarah