hus ture

Rembot & Baby Sharks mindre, kølerum

Anonim

Navne og alder: To piger: Rembot, 3 og Baby Shark, 20 måneder ... og en baby på vej (køn ukendt)
Beliggenhed: Connecticut
Værelsesstørrelse: Ca. 10 x 9

Du kan føle at du har déjà vu. Du har set det rum et sted før! Faktisk har du - Rembot og Baby Sharks værelse var en af ​​vores mindre, køligere indgange, og dette værelse var en af ​​løberne i delte værelseskategori. Vi ønskede at finde ud af lidt mere om det fantastiske rum, som Roo fra Nice Girl Notes satte sammen for sine to toddler piger. Tjek hvad vi lærte efter springet!

Roos udfordring med at omorganisere hendes døtre rum var passende, som hun siger, 85% af deres verdslige ejendele i et 98 kvadratmeter rum. En løsning var at slippe af med kommode og erstatte den med et reolsystem og kurve, der kan corral alle slags legetøj og andre forsyninger. Tøj er alle stashed i skabet på bøjlerne, og hver pige har et sæt kasser på sin egen hylde til foldede genstande. Sko samles i en kasse på gulvet. Selv om krybben ikke har meget plads nedenunder, bruges den så meget som muligt til opbevaring også.

Der er også to fantastisk unikke elementer i pigernes værelse: et hjemmelavet dukkehus, som Roo er designet med to tomme skuffer, og en gruppe "stille tidsaktivitetsdåser", der er anbragt i vintage-stilige metalpakker. Aktivitetsbokse indeholder små, unikke legetøj, som pigerne ikke spiller med hele tiden, og de bruger dem, når Roo har brug for en halv time til at folde tøj eller starte middag. Du kan lære mere om hendes strålende system her; Vi elsker også at frokostkasserne faktisk føjer til indretningen af ​​værelset.

Åbn diasshow

Hvordan vil du beskrive udseendet af dette værelse? Hmm, det er helt klart let og luftigt .. nogle lyse farver uden at være visuelt overfaldende. Det har lidt af en sød gammeldags stemning - med gingham og kirsebær og nålespidsbunnies. Jeg ønskede at gøre det sødt og feminint uden at det føles som om vi drukner i lyserøde. At holde væggene neutrale gør det nemt for pigerne at vokse med rummet. Skulle de sige, hader pennant banneret om et par år (behage ikke! Jeg elsker det! Haha), det er nemt nok at tage ned.

I din indgang til Mindre kølerkonkurrence synes folk at have reageret rigtigt på dit farveskema. Hvordan landede du på denne kombination af farver? De fleste af væggene i huset er malet en lys, neutral farve, så jeg har netop udvidet det til pigernes rum. Jeg forstod det ikke, men jeg har meget rød og lyseblå i mit hus, så jeg tror min kærlighed til det, der er oversat til mig, lægger meget rød og blå på pigernes værelse. Og så tilføjede jeg knapper af blødrosa, og jeg elsker den måde det viste sig. Det sorterede begyndte med pennant banner. Jeg gik til stofbutikken og fandt noget stof jeg blev forelsket i, og alt i rummet er en afspejling af farverne i pennantbanneret. Jeg købte et lille rødt bord; Jeg malet deres skab døre blå osv.

Åbn diasshow

Hvad siger dine venner og familie om værelset? For det meste "Daaang dette værelse er lille" og "Oooh det er sødt og charmerende" og "Hvor gemmer du alle deres ting?"

Hvilke vanskeligheder oplevede du at designe et værelse til to børn i forskellige aldre? Hmm, at organisere deres legetøj på en sådan måde, at den lille ikke får ahold af noget for lille / farligt. De har altid delt et værelse, og selv om vi har haft et par humper i søvntid, nyder de virkelig at dele dette rum sammen.

Du har en anden baby om foråret. Har du planer om at tilføje babyens rum til dette soveværelse? Min mand og jeg skød faktisk det her om dagen. "Hvis denne næste baby er en pige, vil du prøve at sætte tre til en celle?" Jeg har faktisk ingen anelse om, hvordan det ville fungere. Vi skulle lave køjesenge, formoder jeg, og de er nogle få år ude af at være gamle nok til det.

Men hvis jeg gjorde det, ville jeg nok kun gøre det værelse, sove og dressing, og finde et andet sted for deres legetøj og bøger.

Er der noget, du ville ændre om værelset, hvis du skulle gøre det over? Jeg kunne have købt krybber med lidt mere plads under dem. Lige nu kan jeg kun glide puslespil under Rembots seng, og jeg holder ekstra klud (vi køber dem i bulk) under Sharkys krybbe. Det ville have været rart at kunne passe opbevaringsbeholdere under deres krybber.

Åbn diasshow

Hvis penge ikke var noget objekt, hvad er din drømmekilde? Jeg kan virkelig godt lide Land of Nod. Vi købte deres strapping kuber, og de har været store til værelset.

Ressourcer:
Vugge: IKEA
Monteret hylde: IKEA
Strapping Cubes: Land of Nod
Gardiner: Pottery Barn Kids
Bogreol: Expedit fra IKEA
Wall Letters: JoAnn Fabrics
Bord: IKEA
Bogkurve: JoAnn Fabrics
Pennant: lavet hjemme
Vægkunst: scrapbogpapir trimmet i bånd!
Ugle: lavet af pennant scraps, tutorial her
Pink Metal Bin: Mål
Dollhouse: lavet hjemme, selvstudium her

Tak, Roo! Besøg Roo og lær mere på Nice Girl Notes.

(Billeder: Nice Girl Notes)

KIDSRUM TOUR ARCHIVE Se tidligere ture her.
INDSTILLINGER TIL RUM Har du et barns rum, du gerne vil dele? Udover at arbejde med nogle læsere til at udføre komplette ture deler vi de bedste som "My Room" indlæg på Ohdeedoh - korte, hurtige ture af store værelser. Indsend dine her.

Åbn diasshow