ejendom

Beboelsesbegrænsning: Big-House Backlash

Anonim

Det er den amerikanske drøm, på steroider. Bolig ejerskab ses af mange som en nøgle til stabilitet og lykke. Men som boliger vokser større og mere udførlige, og ofte erstatter ældre arkitektoniske perler, kæmper nogle samfund tilbage og står over for nogle klæbrige spørgsmål om ejendomsrettigheder i forhold til historisk bevarelse.

Dette gamle hus beskriver netop sådan et slag i Chevy Chase, Maryland, hvor efter en tilstrømning af overdrevne palæer bygget på mange tidligere hjem til mere beskedne og charmerende vintagehuse, begyndte et par borgere at tage sager (og æg) i egne hænder og gengælde med vigilante retfærdighed.

Denne tilgang var naturligvis ikke vejen til at løse en sådan beroligende konflikt og resulterede i et åbent brev fra borgmesteren og bad om høflighed. Ejere af ejendomme hævder, at de har ret til at nedrive og opbygge, hvad de vælger inden for zoneindstillinger, mens andre medlemmer af samfundet argumenterer for bevarelsen af ​​klassisk arkitektur og åbent rum. Tross alt er "huse bygget i dag typisk mere end dobbelt så stor som dem, der blev bygget i 1950, men mange størrelser er forblevet de samme." Et stort hus i et historisk samfund giver ikke nogen meget åndedræt.

I Chevy Chase indledte borgerne handlinger gennem officielle kanaler og anmodede om midlertidig standsning af nybyggeri, som byrådet godkendte. Men ejendomsmæglere, udviklere og ejendomsejere er ikke glade og siger, at foranstaltningen vil sætte væksten langsomt og kunne påvirke deres økonomi på lang sigt.

Hvad synes du? Hvor meget skal ejendomsejere overveje samfundets behov, før de bygger deres drømmehus?

Læs hele artiklen på This Old House.

(Billede: Shutterstock)