hus ture

Rex Superhero Room

Anonim

Navn: Rex
Alder: 3 år
Beliggenhed: Sandy, Utah
Værelses størrelse: ca. 12 'x 12'
Hvis du er bekendt med Cheri Heaton's blog, er jeg Momma, Hear Me Roar, du vil ikke overhovedet være overrasket over, at det kølige superhjelteværelse hun skabte til sin søn Rex, var stort set helt DIY. Mens Cheri får lidt hjælp - hendes mor malede muren hængende og hendes far byggede sengen - vi kan stadig ikke hjælpe med at stå i ærefrygt over det dejlige og sjove rum, hun har skabt.

Det er svært at sige, hvad det smukkeste element i dette rum er, da der er flere fantasifulde og innovative stykker. Cheris far byggede loftssengen ifølge hendes design, med en trappe, et dias (hvor koldt er det?) Og et skjult "fristed" under for at lege. Hendes mor malede den fantastiske collage baseret på vintage superhero plakater, som Cheri så lige her på Ohdeedoh! Cheri selv bygget Batmobile / superhero bil læsning køretøj, der huser et sted at sidde og læse og en hylde for alle dine nuværende bøger. Endelig lavede hun en avisartikel om sin søn som superhero med et tip fra en Ohdeedoh-læser. Vi er beærede over at have spillet en lille rolle i at hjælpe Cheri med at designe dette værelse. Nu, det ultimative spørgsmål: Hvad er dit yndlingselement?

Åbn diasshow

Læs videre for at finde ud af, hvad Cheri havde at sige om at skabe dette værelse.

Hvordan vil du beskrive udseendet af dette værelse?
Rummet har en kølig, vintage tegneserieoplevelse med rene enkle linjer.
Hvad er dit yndlingsstykke eller element? Hvad er Rex foretrukne element?
Min favorit del er den overdrevne avisartikel jeg lavede om ham. Jeg elsker at se hans lille maskerede ansigt forstørret på væggen. Rex foretrukne del er diaset.

Hvad var den største udfordring at dekorere dette værelse?
Når du laver et tema værelse er det svært at ikke gøre det osteagtig, og det er svært at ikke lægge alt, hvad du kan finde med det tema ind i lokalet. Jeg forsøgte at bruge min udsmykning sparsomt for at undgå at røre rummet.
Hvad siger dine venner om rummet?
Mine venner elsker rummet. Jeg har haft mange anmodninger om sengeplaner (selv om jeg ikke har specifikationer at dele). Superheros er et hit for de fleste drenge, så mine venner med drenge synes det er så sjovt.

Har du råd til, at forældre skaber et barns værelse næsten helt DIY?
Mit råd til alle, der skaber et helt rum, er at gøre det langsomt. Når du forsøger at skabe noget hurtigt, bruger du meget flere penge. Jeg kan godt lide at tage min tid, købe ting, når jeg finder et salg og langsomt indsamler ideer som jeg går.
Hvis penge ikke var noget objekt, hvad er din drømmekilde eller et projekt?
Hvis penge ikke var noget problem, ville jeg udvide rummet og have et kæmpe hemmeligt superhero helligdom, som han kunne spille i. Hvilket barn ville ikke elske et hemmeligt rum?

Åbn diasshow

Ressourcer:
• Behr maling i mild regn

Tak, Cheri! Læsere, besøg Cheri (ofte!) På Jeg er Momma Hør mig Roar.

Har du set vores Nursery & Kids Room Submission Form? Udover at samarbejde med nogle læsere om at udføre komplette ture, vil vi også dele det bedste som "My Room" indlæg på Ohdeedoh - korte, hurtige ture af store værelser. Indsend din her lige her.

Åbn diasshow