hus ture

Sarah & Sebastian's Playful Renovation

Anonim

Navn: Sebastian & Sarah
Sted: Noordhoek - Cape Town, Sydafrika
Størrelse: 2.360 kvadratmeter hjem
År har boet i: 2 (unrenovated) og 1 (som du ser det)

At møde Sarah og Sebastian i deres vidunderligt farverige hjem var et frisk pust - et hjem hvor du straks bliver forelsket i bygningen og dens indbyggere. Det er indbydende og interessant uden overvældende dine sanser - afslappet chic i bedste fald! Arkitekt Sebastian finder sin inspiration i moderne landdistrikterne bondehuse og dannede grundlaget for deres renovering.

Åbn diasshow

Dette var et simpelt bondehus med små vinduer begravet i vejen labyrint i slutningen af ​​verdensberømte Chapman's Peak, men Sebastian havde visionen om at skabe et åbent familiehus med masser af lys. Renoveringen fandt sted i løbet af et par år, og de er lettet over det er overstået siden to blev tre med ankomsten af ​​deres datter. Sarah og Sebastians legende stil understreges af deres fantastiske samling af samtidskunst fra nogle af Sydafrikas mest fremtrædende kunstnere.

Åbn diasshow

Lejlighed Terapi Undersøgelse:

Hvad er dit håb og drømme? Nok tid til at nyde livet med min familie og venner.

Inspiration: Moderne landdistrikterne gårdhave.

Drømskilde : Oshun i Noordhoek for alle deres udendørs ting hentet i Bali og Indien.

Vores stil: Uanset hvad der stadig ser godt ud efter Indien (vores 3-årige) har lavet et madtilbud, eller hundene har tygget på det.

Hvad Venner siger: Det er svært at finde dette sted! - de elsker alt det naturlige lys

Træteste DIY: Opfør trappen op til loftet.

Største forlegenhed: Den en-suite toilet stakventil sidder farligt tæt på det udendørs spiseplads.

Favorit element: Wrap rundt dæk fører til en udendørs bruser.

Største indulgence: 4 meter højt til loftet og 6 meter indbyggede skabe i soveværelset.

Største udfordring: At få bygherren til ikke at prøve sin hånd på at ændre designet, som han går sammen.

Bedste råd: Hvis du selv gør projektledelsen, forstår du den enorme mængde tid og tålmodighed, der kræves for at fuldføre opgaven. Det bliver et fuldtidsjob, og hvis du tror, ​​at entreprenøren ikke følger noget, gør de det sikkert ikke.

Køkken Hardware, Skabe og Møbler: Skræddersyede skabe i hele, med en Caesarstone top og selvlukkende Mepla hængsler på døre, Breville Kaffemaskine fra @home

Tæpper og tæpper:: Weaved læder tæppe - Mr. Price Home, Oriental Kilim fra et sted

Fliser og sten :: Svarte skiferfliser-Just Tiles, mosaik fra Penny Pinchers

Kunst:: Ooh, hmm, cowboy i lounge af Frank van Reenen. Stuff på lounge væg: Conrad Botes udskrifter, Tracey Payne maleri (fra Bondage serien), stor Tracy Lynch maleri over pejs. Køkken: 1 af 1 Pieter Hugo print, spiseplads: et Gabbi Raaff maleri, Conrad Botes skab med Frank van Reenen ting indeni.

Tak, Sarah & Sebastian!

Billeder: Liezel Strauss

• HOUSE TOUR ARCHIVE Tjek her forbi husrejser
• Er du interesseret i at dele dit hjem med Apartment Therapy? Kontakt redaktionen gennem vores formular til indgivelse af husturer.
• Er du designer / arkitekt / dekorator interesseret i at dele et boligprojekt med Apartment Therapy-læsere? Kontakt redaktionen via vores Professional Submission Form.

Åbn diasshow