hus ture

Sarahs lille rum, der er perfekt til underholdende

Anonim

Navn: Sarah
Sted: Williamsburg - Brooklyn, New York

Hej! Jeg er kok og grundlægger af Salt House, og jeg skabte det ultimative underholdende rum og fristed i min lille (omkring 600 kvadratmeter) Williamsburg lejlighed.

Jeg arbejder og bor i dette rum, så der er et stort spisebord, som jeg og mit team arbejder på om dagen og derefter bruger til aftensfester om aftenen! Vi kan plads til op til 20 personer, tro det eller ej! Opholdsstuen er langt mit yndlingsområde i lejligheden. Køkkenet også. Alle elsker kobberet overalt! Vi malet en af ​​væggene med store sorte og hvide striber og havde derefter en brugerdefineret vinbar bygget langs muren med masser af hylder og vinopbevaring. Og der er planter overalt!

Lejligheden er også forbundet med McCarren Hotel, og min balkon har udsigt over poolen - hvilket er en stor fordel i de varmere måneder! Jeg har en spiselig have på balkonen. Kale ser for øjeblikket rigtig flot ud!

Tak, Sarah!

• Er du interesseret i at dele dit hjem med Apartment Therapy? Kontakt redaktørerne via vores Hus Tour & House Call Submission Form.