hus ture

Savannahs smukt blandede stil

Anonim

Navn: Savannah, Mike, Finn katten og Nori den 3-leggede Pit Bull
Sted: Verdun, Montreal, Quebec, Canada

Vores lejlighed ligger i stueetagen i en triplex i det evigt udviklede kvarter Verdun. Vi besøgte sandsynligvis ca. 30 lejligheder i området, inden vi blev forelsket i denne. Vi ledte efter et sted, der var ret rummeligt, fordi vi begge arbejder hjemmefra og ville tilbringe størstedelen af ​​vores tid i rummet. Vi ønskede også at finde et sted med en lille baggård for vores nyoprettede hvalp Nori at løbe rundt. Denne bygning har alt det, plus originale trægulve, umalet træværk og tonsvis af historisk karakter.

Da vi flyttede ind, var stedet lidt af en katastrofe. Fordi vi vidste, at vi ønskede at bosætte sig her i de næste par år, satte vi meget mere arbejde, end vi typisk ville have i en udlejning. Mike brugt dage patching op alle revner i vægge og loft og ændre alle lysarmaturer. Lejligheden er stort set modsat af åbent koncept, så vi besluttede at fjerne alle dørene bortset fra den til vores soveværelse (og badeværelse selvfølgelig) for at gøre rummet mere åbent. Vi malet hver eneste væg samt køkkenskaberne. Vi har også tilføjet hardware til køkkenet, fordi der ikke var nogen, da vi kom her.

De ting, vi er mest stolte af i vores hjem, er de møbler, vi bygger os (okay, Mike gjorde det meste af bygningen, men jeg hjalp!). Vores spisebord, væg af bogreoler og sofabord blev alle bygget fra bunden ved hjælp af billigt tømmer.

Jeg er også glad for at vi formåede at skabe små rum, der er afsat til de ting, vi elsker. Bogenes væg, optagekrogen og væggen til at vise min fotografi gør stuen til at føle sig som et galleri af vores yndlings ting.

Blanding af vores to stilarter var en udfordring, fordi jeg læner mere mod en ren, moderne skandinavisk æstetik, og Mike foretrækker antikke stykker med masser af historie bag dem. Jeg tror, ​​at efter nogle kompromiser lykkedes det os at blande vores forskellige smag i hvert værelse.

Tak, Savannah!

• Er du interesseret i at dele dit hjem med Apartment Therapy? Kontakt redaktørerne via vores Hus Tour & House Call Submission Form.

Apartment Therapy støtter vores læsere med nøje udvalgte produktanbefalinger for at forbedre livet derhjemme. Du støtter os gennem vores uafhængigt udvalgte links, hvoraf mange tjener os til en kommission.