hus ture

Se mit kunstværk! Konkurrence: Turkis - 4. plads slips

Anonim

Vores fire interne dommere tog endelige beslutninger i weekenden. Hver dommer tildelte 5 point for førstepladsen på ned til 1 point for femte, og så blev alt samlet. Resultaterne er stort set enstemmige men overraskende. Her er den første af vores dag lange udrulning. Og konvolutten venligst ....

Navn: Turkis 'Kun Maling
Sted: Venedig, CA
Sted: Fjerde samlet
Point: 8.5

Dommere Kommentarer:

Jill - Placering og kærlige arrangement af genstande - både på væggen og på bordet - fremkalder orden og skønhed. Det tager et særligt øje at købe kunst fra eBay!

Alec - Dette skud er virkelig fantastisk og tilhører et blankt blad. Arbejdet ser meget ud, og alt omkring det er smukt merchandised. Jeg vil gerne være på et cocktailparty her, men jeg er ikke sikker på, om det ville holde min opmærksomhed meget længere end det.

SKGR - Denne ene var svært for mig. Det er virkelig godt gjort, men det er ikke min kunststil. Den grå mur er en perfekt baggrund og rammen henter op på bænken. Samlet set en stærk følelse af sammensætning.

Maxwell - Turquois er glamourøs og billedet er perfekt, men lidt køligt for min smag. Jeg formoder, at jeg reagerer bedre på de varmere værelser. Væggen er perfekt arrangeret, men kunsten er lidt tilfældig. Ikke helt overbevist.

Alle vestlige indlæg: Link her
Alle Eastern Entries: link her