hus ture

SF House Tour: Amanda og Colins hyggelige Animal Planet

Anonim

(Velkommen igen til Alison, en af ​​finalisterne i vores San Francisco Blogger-søgning.
Kommentere væk!)

Navn: Amanda og Colin
Sted: San Francisco, CA
Størrelse: Ca. 600 sq. Ft.
Årene boede i: 1

Elefanter, ugger, sommerfugle, kaniner, duer, egern, hunde, tæer, katte, kyllinger og endda en dinosaur gemmer sig i Amanda og Colins hyggelige San Francisco-lejlighed. Deres moderne stil (og vågent kat Ralph) holder stedet fra at føle rodet eller kitsch.

Åbn diasshow

Åbn diasshow

Vores stil: Vores stil er eklektisk. Sammenføjninger og stærke meninger gjorde det så! Vi kan lide en blanding af høj og lav, med meget farve og silliness blandet i.

Inspirationen til vores hjem: Modernitet. Det er det der gør Colin mest glad. Jeg prøver min hånd ved at injicere en lille vintage flair, hvor jeg kan. Vi elsker også vores venner og familie, så nostalgiske rører er afgørende for at gøre vores lejlighed til et hjem (se de fjollede kyllinger over vasken - de har været i min familie i årevis. Både min mor og bedstemor samler dem).

Favorit element: Vores spisebord. Virkelig var det havemøbler af min bedstemor fra 40'erne. Sættet har været i min familie hele tiden, metamorphosing ved flere lejligheder. Det er blevet malet, ommalet og omdækket endeløse mængder tid. Og stol på mig, vi kunne fortælle om dens seneste inkarnation. Der skal være 20 forskellige lag af maling under der

.

Største udfordring ved at designe mit hjem: Omkostninger. Vi bor i en dyr by, hvor lejen koster en arm og et ben, der efterlader lidt tilbage til indretningsdesign. Alle vores indkøb skal tænkes gennem uendelige og virkelig være velovervejede. Og hvis det er billigt, hjælper det også. Viva Craigslist!

Hvilke venner siger om mit hjem: Venner og familie fortæller os det er hyggeligt derinde - jeg er enig. Og Colin ville sige, at det er "køligt, ikke sødt."

Største forlegenhed i mit hjem: Vores hensynsløse kat Ralph, der udfordrer dem, der kommer ind (jeg foreslår at bære langærmet tøj). Han er også vores største kilde til underholdning.

Træteste DIY: Billederne i vores soveværelse er smukke. Colin er en virkelig begavet spirende fotograf. Han har et fantastisk øje og et ægte talent. Vi håber at have vores hele væggen (eller alle dem?) Smattered med hans billeder. "Pigeons on a Wire" -fotoet er min personlige favorit. Mens de er en smuk uklar udseende, lykkedes det Colin at fange dem på en måde, der virkelig er glædeligt at se på.

Største overbærenhed med hensyn til mit hjem: Forhåbentlig snart et nyt LCD-tv

.

Bedste råd givet eller modtaget: Køb hvad du synes om, ikke hvad du synes du skulle have. Det er svært ikke at blive påvirket af hvad der er varmt eller "in" lige nu, men for virkelig at finde ud af, hvad du elsker tager indsats.

Drømmekilde for ting: Overalt men IKEA. Jeg har begået en ny kommode fra Room og Board i årevis nu. Jeg vil også gerne have hænder på nogle Jonathan Adler. Åh, og hvis nogen kunne give mig Eames gyngestol og Palisander lounge, ville jeg være begejstret.

Ressourcer:

Hårde hvidevarer:
Toaster-Hamilton Beach

Hardware:
For det meste antropologi

Møbel:
Sofa og stol-ved Margaret; sofabord er faktisk en Nelson-stil bænk købt lokalt i SF; grøn side bord-Ikea; alter, der tjener som en plante stand-cost Plus; bord og stole-bedstemor; sengebord-Craigslist (designer ukendt); det nuværende kabinettet jeg fandt i Colorado for en stjæle for mange år siden.

Tilbehør:
Fra overalt! Indsamlet på Ebay, på ture, fra venner og familie

.

Vi samler knick-knacks fra mindeværdige ture og oplevelser i vores liv. Vores bogreol er foret med varer fra hele verden, som enten får os til at grine eller inspirere os til at huske en god tid, vi havde. Vi har endda et plastik sæt dyredragsudsmykninger, som vi tog hjem fra min fødselsdag for et par år siden. Vi kalder dem "menageriet". Min favorit er æselet.

Belysning:
Lamper fra Roost, Crate and Barrel og West Elm.

Maling:
Kelly-Moore

Senge:
Dyne-CB2
artwork:
Åh, en udfordring! Vores kunst kommer fra overalt. Mest specielt, familie. Min mor malede maleriet i vores badeværelse (striber) og billedet af Ralph ("Romantic Ralph") og Colins fattige mistede hund, Maya. Maleriet over vores sofa kommer fra min stigerfars mor, maler Alice Myers. Billederne er selvfølgelig Colins samt min stedsøster, Tracy Myers (Indien og Cambodja). Den lyserøde T-Rex er et Etsy.com-find af Matty8080. Han gjorde også serien af ​​masker. Den indrammede kunst i vores soveværelse er alle loppemarkeder fra Oregon og SF. Serien af ​​eklektiske udskrifter over vores nuva kabinet er af en ven af ​​vores, Stian Rasmussen.

Andet:
Jeg elsker Sloat børnehave her i San Francisco. Alle vores planter blev erhvervet derfra. Og vi har ikke dræbt dem endnu, hvilket altid er chokerende for mig.

(Redaktørens påmindelse:
Når du forlader kommentarer om hjemmet,
Spil godt eller du bliver bedt om at forlade sandkassen.)

Tak, Amanda og Colin!

-alison

Andre indlæg af Alison:

  • Wooden Mobiles af Adrift
  • Lokale eBay og Etsy Sellers

    Åbn diasshow