hus ture

SF House Tour: Anna, Victor og Angelina's Bright and Cozy Delight, Revisited

Anonim

Navn: Anna, Victor og Angelina
Beliggenhed: Portland
Størrelse: 1000 sq ft.
År levede i: 1, 5 år

>>

Åbn diasshow

Anna og Victors farverige, lyse hjem debuterede på AT via deres optagelse i 2006 Fall Colors Contest. Vi kunne kun se to nysgerrighed-piquing billeder af deres hjem på det tidspunkt, og siden da har de omarrangeret og tilføjet nogle gode stykker til blandingen. Denne gang er vi heldige nok til at få en fuld hustur til at dele med dig - og bedst af alt får vi se, at deres kærlighed til farve og lys strækker sig ud over stuen!

Min / vores stil: Jeg synes, at vores stil er meget farverig og eklektisk. Jeg bekymrer mig aldrig om tingene "gå", hvis vi elsker noget, finder vi et sted for det i vores hjem.

Inspirationen til mit hjem: Jeg får en masse inspiration fra designblogger, Design * Svamp er min favorit, og magasiner som Domino. Jeg får også så mange ideer fra alle vores talentfulde og fantastiske venner, der har smukke hjem, og mine forældre har begge fantastiske stil i de rum, de skaber.

Favorit element: Min favorit element i vores hjem er vinduerne. Vi har så meget lys hele året rundt, selv når det er regnigt og gråt hele vinteren i Portland. Jeg elsker at være høj og se ud på træerne og vores kvarter. Jeg elsker også vores credenza. Det var det første store møbel, jeg nogensinde har købt (en rigtig god Craigslist-aftale!), Og jeg elsker det virkelig. Det inspirerer mig.

Største udfordring ved at designe mit hjem: Jeg tror, ​​at vores største udfordring har lavet en lille plads, der passer til alle vores behov og kommer sammen uden at se eller føle sig overfyldt. Vi har også en meget travl to år gammel, så det er en udfordring at holde tingene ryddelige og organiserede!

Hvilke venner siger om mit hjem: Jeg håber venner synes, at vores hus er sjovt og hyggeligt!

Største forlegenhed i mit hjem: Vores kælder! Vi har stadig ikke fuldt udpakket ud fra flytte her fra Chicago for næsten to år siden.

Storslået DIY: Al den kunst i vores hjem er lavet af min mand Victor, mig selv, vores familie eller vores venner. Det er sådan en velsignelse at have så mange talentfulde mennesker i vores liv, der laver smukke ting. Og jeg er stolt af filt- og stofbanneret. Jeg lavede min datter til hendes anden fødselsdag!

Største overbærenhed med hensyn til mit hjem: Uanset hvor mange penge vi har, må jeg altid have friske blomster. Og vores nye sofa var en temmelig stor overbærenhed.

Bedste råd givet eller modtaget: Spend fem minutter på rengøring hver dag, og det vil aldrig komme uden kontrol, og min mor giver altid rigtig gode praktiske råd om, hvad der gør og ikke viser snavs, det vil sige ingen SVARTSTUGTUPPE, og hvis du har børn eller dyr går til en lysere farvet sofa ... oops, vores er chokolade.

Drømskilde for ting: Igen - noget på Design * Sponge gør mig svampet, og senest har jeg elsket alt på en stor vintagebutik her i Portland kaldet Hawthorne Vintage - de har de mest fantastiske mid-century møbler. Jeg er så forelsket i alt stof og puder fra Hable Construction, DWR er fantastisk til store billetgenstande, og jeg har blødt spot på alle de farver og mønstre, de tilbyder hos Anthropologie.

Ressourcer:

Møbel:
• Vores sofa er fra Crate and Barrel, vores spisebord og credenza er vintage danske moderne stykker fra Craigs liste og Hawthorne Vintage. Vores spisestue stole er originale 40/4 stole designet af David Rowland fra Ebay, armstole er familiehånd jeg nedturer, boghylde fra Ikea, resten er fra garage salg og sparsommelighed butikker!

Tilbehør:
• Vaser fra Jonathan Adler, potter til vores planter fra Ikea, og resten bliver hentet her og da!

Belysning:
• For det meste Ikea, CB2 og vintage

Maling:
• Det er en udlejning!

artwork:
• victormaldonado.net
• annajoyce.etsy.com

Klik her for at se alle House Tours

Redigeret fra et indlæg, der oprindeligt udkom 02.19.08. - JL

Åbn diasshow