hus ture

SF House Tour: Barry og Rosemary's Eichler Home

Anonim

Navn: Barry og Rosemary Brisco
Beliggenhed: San Mateo
Størrelse: 1620 sq ft.
Årene boede i: 7

>>

Åbn diasshow

Stort design er virkelig tidløst. Det er et testament til, hvor funktionelle disse moderne post-og-bjælkehjem er, selv efter dagens standarder. Familien Brisco har skabt deres eget vidunderligt moderne og luksuriøse hjem, der drager fuld fordel af Eichlers sprudlende ranch design.

>>

Åbn diasshow

Vores stil: Moderne moderne med en klassisk japansk indflydelse

Inspiration: Barrys barndom tilbragte i flere århundredes moderne hjem, Frank Lloyd Wright, arkitekt A. Quincy Jones, der designet vores hus i 1959, og udvikleren Joe Eichler, der byggede den.

Favorit element: Det centrale atrium, åben plan og gulv til loft "glasvægge", der bringer det udendørs i.

Største udfordring i designen af ​​mit hjem: Den sædvanlige - at få din ægtefælle til at blive enige med dine designbeslutninger.

Største forlegenhed i mit hjem: Valg af en brugerdefineret farve til lysafbrydere og afsætningsmuligheder, ekstra betaling for dem og efterfølgende at indse, at de ville have set lige så godt (eller endnu bedre) i en standard flad sort, for meget færre penge.

Stoleste DIY: Stripping 3 lag maling ud af de eksponerede 4x10 Douglas granbjælker (over 1.000 sq ft overfladeareal) og derefter farvning dem for at afsløre kornet. Nøglen bruger værktøjet "Paint Shaver" //www.paintshaver.com, da brugen af ​​kemiske strippere skaber et stort giftigt rod.
Største overbærenhed med hensyn til mit hjem: Brugerdefineret bambusskab i køkkenet, spisestuen, stuen og badeværelset.
Bedste råd givet eller modtaget: Find en overordnet generel entreprenør, der har gode referencer. Det var det, vi gjorde, og på grund af Calvert Ventures var vores renoveringsprojekt færdigt til tiden og på budgettet. Som tilsyneladende er næsten uhørt.

Dream Source for Stuff: Min mors kunstneriske fantasi.

For at få endnu mere information og før og efter skud fra Barry og Rosemarys hjem, besøg venligst deres hjemmeside: www.totheweb.com/eichler. Og se på disse billeder fra 1956 af Barrys barndomshjem i Orinda.

Billeder af Barry Brisco

(Oprindeligt udgivet den 11.29.07 på AT: LA by Grace)

Klik her for at se alle House Tours

Åbn diasshow