hus ture

SF House Tour: Dancing Through Life Et værelse ad gangen

Anonim

Navn: Katy, Yannis, Rob, Brett, Laurel
Beliggenhed: San Francisco
Størrelse: 2000 sq. Ft.
Favorit Element: Stuen med solen hælder ind på 4 om eftermiddagen - et perfekt sted til en lur. (Katys)

>>

Åbn diasshow

For tyve år siden arvede Phaedra, en balletdanser med Oakland og Sacramento Ballet-selskaber en lejestabiliseret lejlighed fra sin far. Phaedra har lige flyttet ud, men i de sidste to årtier har dette hjem blomstret som en fælles husstand og et fristed for dansere i eller passerer Bay Area. Placeret i Mission District, har lejligheden set tæt på hundrede vidunderligt talentfulde dansere ind i sine værelser, nogle opholder sig i årevis, andre for et par dage.

>>

Åbn diasshow

Her har vi 5 kunstneriske sjæle - Katy filmmager, Screen 360 festival direktør og tidligere danser, Yannis, koreograf og direktør for et kunst-Stoff dans selskab, Brett, en balletdanser og søn af to indretningsarkitekter, Laurel, også en balletdanser og Rob direktør for ODC teater og professionel klarinetist - involveret i / konkurrerer om design beslutningsprocessen i næsten 2000 kvadratmeter kombineret rum.

Udfordringen er selvfølgelig at opnå en samlende stil midt i alle disse forskellige stemmer.

De forsøger at være demokratiske. Hver gang nogen ønsker at indlede et større interiørintervention, bliver alle bedt om hans eller hendes indkøb. Nogle gange fungerer det lige som planlagt, og andre gange, som i tilfældet med den gule maling i gangen - der er mindre kommunikationsbrud. Maling farver vælges til at matche naturlige elementer såsom farven på badvandet, da det fylder hjemmeens klovebadekar.

Ligesom mange sådanne lejligheder i San Francisco skærer en loooong hall gennem hele længden, med små værelser ud til hver side. Som et resultat er afsløringen mere af en søge-og-du-skal finde øvelse i modsætning til klap-du-i-ansigt-som-snart-som-du-walk-in-the-door kvalitet af Loft-lejlighederne er så populære i dag. Der er værelser, gæsteværelser, et bibliotek / kontor, en stue / spisestue og et hurtigt træningsrum. Den kumulative virkning er en fuld af overraskelser, selvudtryk og sindsro.

(Tak, Katy, Yannis, Rob, Brett og Laurel!)

>>

Åbn diasshow

(Redigeret fra et indlæg, oprindeligt udgivet af Jill på AT: NY den 06.07.06)

Klik her for at se alle House Tours

Åbn diasshow