hus ture

SF House Tour: Daniens samling af rejse og kunst

Anonim

Navn: Daniel
Beliggenhed: Denver, Colorado
Lejlighed Størrelse: 1150 sq. Ft.
År levede i: 9

Selvom Danmarks Denver hjem var fremhævet på (geografisk tættere) AT: LA som en del af 2007, har jeg fået farve! Konkurrence mener han, at hans hjemby har mere til fælles med byer længere nordpå langs vestkysten. Under alle omstændigheder ser vi sikkert forbindelsen over Stillehavet i det kunstværk, der findes på hans omfattende rejser, sammen med hans og hans venner. Hans tre-værelses lejlighed, bygget i 1927, er også hjemme for hans kunststudio, hvor han praktiserer printmaking. Pak din tasker og følg os på Daniens verdens tur gennem linsen i hans hjem!

Åbn diasshow

Åbn diasshow

Har du en ide til en hustur? Lad os vide! Email os:
sf (at) apartmenttherapy (dot) com

Min stil: De fleste mennesker beskriver min stil som eklektisk. Min mor fortalte mig engang, jeg er hendes excentriske barn. Jeg er enig i, at begge vurderinger er korrekte, men hverken beskriver nogen af ​​de faktiske indflydelser på min stil. Jeg elsker Craftsman / Mission arkitektur og interiør, selvom jeg ikke ejer et enkelt stykke Stickley eller Mission møbler. Jeg tror stilen er imidlertid bevist i mit valg af moderne møbler fra de rene linjer af min spisesæt og china kabinet til håndværket påvirket underholdningscenter i min stue. Craftsman / Mission stilen var stærkt påvirket af asiatiske møbler, som jeg også har medtaget sammen med mine moderne stykker. Tilføj til alle ovenstående min dybtgående overbevisning om, at du skal omslutte dig selv med de ting, du elsker, og som bringer et smil til dit ansigt. På grund af dette tror jeg, at min stil også indeholder en vis ungdommelighed og indfald.

Inspirationen til mit hjem: Arkitekturen i mit hjem har været en stærk inspiration for mig og min kærlighed til at rejse. Jeg elsker også den indenlandske arkitektur og indretning af Thailand. Min farvepalet er sandsynligvis påvirket af at bo i Colorado, selvom jeg ikke havde forstået dette før jeg så på de mange store husture, som Apartment Therapy har at byde på.

Favorit element: At der kun er to enheder pr. Etage, og hvert værelse har store vinduer placeret på tre af de fire sider af mit hjem. At bo i min lejlighed føles som om jeg bor i et enkeltfamilie fritliggende hjem. Træet i de forreste "offentlige" værelser i mit hjem er aldrig blevet malet og har udviklet en dejlig patina omend nogle tegn på forsømmelse i fortiden; selvom hver fejl tilføjer karakter, og jeg minder om mit hjem 80 års historie.

Største udfordring ved at designe mit hjem: Inddragelse af moderne elektronik og bekvemmeligheder i et ældre hjem har været en udfordring. Min stue var bestemt ikke designet til at indeholde et tv, da fokuspunktet bestemt var bestemt til at være den massive pejs og alle andre vægge har enten vinduer eller døråbninger undtagen væggen direkte modsat. Efter mange år med at arrangere og re-arrangere mine stuermøbler, eliminerede jeg endelig min sofa i bytte for to behagelige klubstole, som gjorde det muligt for pejsen at spille en dominerende rolle i rummet samtidig med at der blev lagt et behageligt fokus mod underholdningscentret på den modsatte væg .

Hvilke venner siger om mit hjem: Venner og familie henviser til mit hjem som museum, sandsynligvis fordi der er meget at se på og tage ind under et enkelt besøg. Jeg indsamler så mange ting. Tilsæt det til, at jeg regelmæssigt roterer mine samlinger; med hvert besøg er der altid noget andet, der tager fat på en persons opmærksomhed.

Største forlegenhed i mit hjem: Små skabe og begrænset opbevaring er en udfordring, selvom jeg føler, at jeg har gjort det bedste ud af alt.

Storslået DIY: I stedet for at holde op med at opretholde et 80 år gammelt hjem, har jeg gjort relativt få DIY-projekter bortset fra maleri, indretning og dekoration. Jeg må sige, at mit største DIY-projekt har erhvervet min samling kunstværk. Jeg anser dette som et DIY projekt, fordi jeg har betalt for relativt lidt af det udstillede værk; hvoraf de fleste blev erhvervet ved handel med mit eget arbejde med kunstnere, som jeg vidste tidligt i min karriere og udstillede med tidligere. Den ekstra fordel ved denne tilgang er, at hvert stykke har en personlig historie og historie bag den.

Største overbærenhed i forhold til mit hjem: Jeg betragter hele mit hjem en overbærenhed. Jeg er heldig at eje denne mængde plads i et smukt, ældre, centralt beliggende kvarter, hvor enkeltfamiliehuspriser er langt uden for rækkevidde.

Bedste råd givet eller modtaget: Uanset om du indretter og dekorere dit hjem selv eller ansætte en professionel, er der ingen erstatning for at tilføje det personlige touch. Hvis du elsker noget og indbefatter det i dit hjem, vil det ikke kun gøre dig lykkeligere, men vil aldrig gå ud af stil.

Drøm kilde til ting: Hvis jeg havde råd til det, ville jeg elske at forsyne og hele hjemmet fra møbleringsvalgene på Chatuchak Weekend Market i Bangkok! Tættere hjemme i Denver, er der Source, der sælger store asiatiske arkitektoniske bjærgningsstykker, der sikkert vil gnistre din fantasi. De laver også unikke tilpassede møbler. Room and Board og Crate and Barrel er foretrukne kilder til moderne møbler.

Ressourcer:

Hårde hvidevarer

 • Intet særligt, alt er grundlæggende og funktionelt. Sortimentet er af Frigidaire, opvaskemaskinen med boblebad og køleskabet er af GE.

  Hardware

 • Original glas og messing dørhåndtag i hele huset. Køkkenmaskinen er fra Restoration Hardware.

  Møbel

 • Stue: Stole og ottomaner fra skandinaviske design, Lille, rund træbord fra Room og Board, Firkantet bord fra Pottery Barn, og sort kinesisk havestole med kalligrafi er fra eBay, Original Bertoia diamantstole købt på et ejendomssalg ($ 5, 00 hver! ) nej, det er ikke en skrivefelt!
 • Spisestue: Bord, stole og porcelænskab fra Room and Board, skåret Java skænk fra Pier 1.
 • Gæsteværelse: Seng fra American Furniture Warehouse, kommode er fra mine forældre og ejendomssalg.
 • Master Bedroom: Sengen er fra Room og Board, Dressers og nat står fra Retrospect (Room og Board).

  tilbehør

 • Min orange tabby "Bungalow Cat", set lurende i et par billeder, kaldet Oliver, er min største "tilbehør". Han er bestemt en af ​​en slags, men flere sorter er tilgængelige hos Cat Care Society eller dit lokale husly.

  Maling

 • Farverne er fra ICI / Dulux og Kwal.
 • Gulvbelægning

 • Original egetræ trægulve i hele undtagen keramiske fliser i køkkenet.

  Tæpper og tæpper

 • Levende og spisestue tæpper er fra Home Decorators Catalog; Hall runner er fra Pottery Barn.

  Vindue Behandlinger

 • Alle er fra Pottery Barn.

  Senge

 • Soveværelse seng er fra Room and Board, Gæsteseng er fra American Furniture Warehouse.

  artwork

 • Venner og flere venner!
 • San Francisco, Palace of Fine Arts, Iris og 3 abstrakte udskrifter over seng blev alle gjort af mig selv.
 • Udskriv over gæstesengen er af Joyce Hoffer
 • Puti (Cherub) over mantel er ved Santiago Perez
 • Malede Stol af Rolf Helland
 • Keramisk kasse på mantel af Jean Smith
 • Foo Dog tagfliser er antik fra Kina
 • Ovalt Glasmosaik i Spisestue er John Sohrweid
 • Malerier i Hallway af Scott Henderson
 • Naga Head er fra Chatuchak Weekend Market i Bangkok
 • Udskåret Naga over adgang til spisestuen er fra Source (arkitektonisk bjærgning fra thailandsk tempel)
 • Thai Alter i Master Bedroom er fra Night Market i Chiang Mai, Thailand
 • Pachinko maskiner købt på eBay

  Tak, Daniel!

  (Redaktørens påmindelse:
  Når du forlader kommentarer, skal du spille godt, eller du bliver bedt om at forlade sandkassen.)

  Billeder: Daniel

  Åbn diasshow