hus ture

SF House Tour: Larissa og Mathias historiske Hideaway

Anonim

(Velkommen igen til Bethany, en af ​​finalisterne i vores San Francisco Blogger-søgning.
Kommentere væk!)

Navn: Larissa og Mathias
Beliggenhed: Castro, Den historiske "Nobby" Clarke palæ
Størrelse: 600ish sq fødder? Masser af kroge og kroge, så vi er ikke helt sikre på
År levede i: 7 måneder

Beliggende i den øverste historie og tidligere loft i det historiske "Nobby" Clarke Mansion, er denne hyggelige lejlighed eksemplificeret nogle af de historiske huse i San Francisco, der nu er infunderet med en energisk moderne stil.

Clarke Mansion "Nobby" blev afsluttet i 1891 og har siden været et enkelt familiehus, et hospital og nu lejligheder. Gå op til hoveddøren kan du få en følelse af den rige historie og utrolige tilstedeværelse, som huset stadig holder i nabolaget. Indgangen og lobbyen opretholdes med rød fløjl tæppe, portrætter og antikviteter.

Åbn diasshow

Åbn diasshow

Vores stil: Mathias "Er dette et multiple choice spørgsmål?"

Inspirationen til vores hjem: Vi kan lide farve og virkelig lige hvad vi finder, der bevæger os. Vi har ganske vist nogle uenigheder om vores stilvalg. I vores sidste lejlighed hængte Mathias alt sammen med sort elektrisk tape, men i denne lejlighed gav jeg ham kontoret. "Gør hvad du vil med det rum." Men indtil videre godkender jeg alle hans valg. Han er også mere fed med farvevalg. Jeg plejer at være lidt mere konservativ.

Favorit element: Vi elsker at være høj med træer. Lejligheden føles lidt som et træhus. Vi elsker også alt det naturlige lys, som lejligheden får. Da dette hus har sådan en fantastisk historie, har vi fået at vide, at det har spøgelser, men hvis der er de er venlige spøgelser.

Største udfordring ved at designe mit hjem: Vi har flyttet meget, og hvert rum er unikt. At finde ud af, hvad der fungerer for rummet, er en del af eventyret. Der er masser af lagerplads her, men vi føler altid, at vi kunne have mere. Også noget af lageret er ikke nødvendigvis, hvor du vil have det. Der er et stort skab på badeværelset, der er perfekt til jakker, udformning af forsyninger mv

.

men jeg finder ud af at det ikke altid er let tilgængeligt. Du er nødt til at grave for ting lidt. Jeg vil også gerne have mere opbevaring i køkkenet.

Hvilke venner siger om mit hjem: Det første, som alle siger, er "Åh min godhed, hvor mange trapper gik jeg lige op ad." Også indgangen til selve bygningen er dramatisk, og folk vil altid stille spørgsmål om sin historie.

Største forlegenhed i mit hjem: Mathias er langt mere omhyggelig med at holde rod i det mindste. Det har jeg svært ved.

Stoleste DIY: Udover at få vores møbler op ad trappen. Vi er virkelig stolte af køkkenet gulvet. Da vi flyttede ind, var køkkenet tæppebelagt. Vi fik tilladelse til at trække op i gulvtæppet, men nedenunder var det virkelig gammelt linoleum, og det var ret groft. Mathias tog på DIY eventyret med at genoprette køkkenet helt. Vi gik og plukket ud fliserne, og han lagde det hele selv. Jeg tror, ​​jeg kunne have lagt et par negle ind, men det var virkelig ham.

Største overbærenhed i forhold til mit hjem: Køkkenet gulv og vores soveværelse tæppe. Tæppet var vores største splurge. Vi boede i nærheden af ​​fredsindustrien i Hayes Valley (www.peaceindustry.com), og vi havde overvejet det i et stykke tid. Tæppet er fra Iran, og det er filt uld. Vi elsker det.

Drøm kilde til ting: Ooh nogen af ​​de kølige butikker i Hayes Valley. Sådanne smukke, seje ting. Jeg elsker også Design inden for rækkevidde.

Ressourcer:

Hårde hvidevarer:
Vi er meget minimalistiske med vores apparater. Vi har ikke en mikrobølgeovn eller et tv. Vi bruger en fransk press frem for at bruge en kaffemaskine. Vi arbejder begge på computeren hele dagen, så vi kommer normalt hjem og trækker stikket ud. Enhver apparat, vi har, vi fik fra sengebad og udad, eller måske endda Walgreens.

Hardware
Vores hardware kommer alt fra Home Depot

Møbel:
Ikea via craigslist. I San Francisco har folk tendens til at være i transit ganske lidt - mange kunstnere, drifters, folk her i et par år og derefter flytte. Du kan nemt finde ting på craigslist mv. Også der er denne skøre gadekultur, hvor folk bare forlade ting på gaden. Du kan finde nogle gode ting. Når vi fandt et arbejdsorgan (den musikalske art). Det fungerede ikke perfekt, men hvor ellers vil du finde et organ på gaden!
Tilbehør:
Overalt, Pottery Barn, West Elm

Belysning
Ikea

Maling
Home depot, også altid på udkig efter økosikre maling muligheder

Gulvbelægning
Home Depot til flise

Tæpper og tæpper
Fred Industri

Vindue Behandlinger
Gardiner Ikea

Seng
Ikea

artwork
Tilfældige steder, vi køber ikke kunst i butikken, normalt er det noget en ven gav os eller vi lavede.

Tak Larissa og Mathias!

(Redaktørens påmindelse:
Når du forlader kommentarer om hjemmet,
Spil godt eller du bliver bedt om at forlade sandkassen.)

-bethany

Andre indlæg af Bethany:

  • Golden Gate Parks Conservatory of Flowers
  • Kan apparater være kunst?

    Åbn diasshow