hus ture

SF House Tour: Monique og Richard's Apartment et overblik

Anonim

(Velkommen igen til Monique, en af ​​finalisterne i vores San Francisco Blogger-søgning. Kommenter væk!)

Navn: Monique og Richard
Beliggenhed: San Francisco (beliggende mellem Mission og Castro distrikterne)
Størrelse: 840 sq ft.
År levede i: 5 måneder

Monique og Richard flyttede ind i deres første lejlighed sammen igen i september. Lejligheden havde ikke været rigtig rengjort eller vedligeholdt i mange år, så de satte arbejde på at renovere rummet og kombinere deres møbler og mange samlinger i deres nye hjem. Monics kærlighed til alle ting hjem og renovering tillod hende en ren skifer, hvorpå man kunne bygge et rum, der ville huse deres samlinger og deres liv.

Min / Vores stil: Vores stil har virkelig meget at gøre med skattejagt og at finde ædelstene. Når vi finder dem viser vi dem.

Inspirationen til mit hjem: Den oprindelige ide for rummet forsøgte at efterligne falmet cubansk glamour.

Favorit element: Min favorit element skal være lysekronen jeg fandt i en kasse på et gade salg for $ 15. Jeg tilbragte en formue, der havde det rewired og rengøres, men slutresultatet er en af ​​de bedste lysekroner, jeg nogensinde har set.

Største udfordring ved at designe mit hjem: Den største udfordring var renoveringen. Lejligheden havde ikke været rigtig rengjort patched eller malet i lang tid. At bringe lejligheden rundt måtte være den største udfordring, men selvfølgelig var lønnen helt værd.

Hvilke venner siger om mit hjem: Vores venner kan virkelig godt lide vores sted. Selv efter alt det arbejde, vi har gjort med det, er det, vi hører uden at fejle, at folk elsker vores syn. Det er svært at konkurrere med skyline, det er helt sikkert.

Største forlegenhed i mit hjem: Vi har stadig kasser med gode ting, der har brug for steder at gå. Jeg er flov over, at vi stadig har kasser til at pakke ud.

Træteste DIY: Jeg er virkelig stolt af vores hallway tapet og kabinet backing. Jeg brugte en blueprint kopimaskine til at forstørre en lille tapetprøve jeg havde fået. Jeg elsker bare hvordan det ser ud, og det var virkelig nemt og billigt.

Største overbærenhed i forhold til mit hjem: Jeg må sige, at have en hvid tæppe synes ret overbærende.

Bedste råd givet eller modtaget: Hvis du ikke elsker det, behøver du ikke det.

Drømmekilde for ting: 1stDibs, ABC Tæppe og Hjem, Baileys, Heath Keramik, Design indenfor Reach og Danmark i Skandinavien.

Ressourcer:

Hardware:
Jeg har fundet en masse stor vintage hardware på ebay og Urban Ore og Ohmega Salvage i Berkeley.

Møbel:
De fleste af vores yndlingsstykker er kommet fra loppemarkeder i bugten og i det sydlige Californien.

Tilbehør:
Nu og da bruger jeg noget fra Ikea, men for det meste Craigslist, Flea Markets, Ebay og Etsy.

Belysning:
Alle lysene i vores lejlighed med undtagelse af to, der blev købt hos Ikea, blev fundet på skattejagt til lokale loppemarkeder og gadesalg.

Maling:
Det meste af den maling, vi brugte, var fra Kelly Moore. Jeg kan godt lide dækningen og farverne. Der var to farver, som jeg måtte have matchet, så jeg gik til Home Depot for det. De gjorde et godt stykke arbejde med at matche begge farver. Der kan man bare se?

Gulvbelægning:
Vi har været rigtig heldige med gulvsituationen. Vi har trægulve, der bare skulle skrubbe og olieres. Det eneste der er tilbage at gøre er køkkenet gulvet. I foråret planlægger jeg at rive linoleumet ud og male gulvet en dejlig mørk, blank marineblå farve.

Tæpper og tæpper:
IKEA og SCRAP Derudover har Richard startet en ny samling af War Tepper, men jeg lovede ikke at give os mere detaljer end det.

Vindue Behandlinger:
Jeg har været heldig at finde gode stoffer til vores vinduer og til vores vægge på Discount Fabrics på Berkeley og San Francisco steder.

Senge:
Jeg har haft min seng ramme i år. Det blev oprindeligt købt hos Zonal i Hayes Valley.

artwork:
Vi samler begge en masse kunst og er altid på udkig. Vi har fundet stykker fra gallerier til auktioner til loppemarkeder. Vi stopper aldrig med at kigge

Andet:
Jeg ender med at lave mange ting selv. Det er meget svært at få mig til at finde det, jeg leder efter, så jeg finder ud af, at jeg er nødt til at regne ud, hvordan man laver noget, så det ender helt lige.

For mere om de daglige renoveringer kan du tjekke Monique's blog om dagen med et overblik.

(Redaktørens påmindelse:
Når du forlader kommentarer om hjemmet,
Spil godt eller du bliver bedt om at forlade sandkassen.)

-monique

Andre indlæg af Monique:

  • Mollusk Surf Shop / Art Gallery
  • Gruppearrangement på Traywick Contemporary