hus ture

En delt, Real Deal Artist Loft i Chicago

Anonim

Navn: Heidi Unkefer (til venstre), Brittany Meyer ( højre) og Jess Manning
Beliggenhed: Wicker Park / East Village; Chicago, Illinois
År levede i: 3 år (Bretagne), 1, 5 år (Heidi), 0, 5 år (Jess)

Dette er ingen helt ny condo lavet til at ligne et industrielt rum med højt til loftet og udsatte kanaler; Dette er en maling på gulvet, fuld af historie, åbent og rå, evigt udviklende rum, et som har ændret sig i størrelse og konfiguration gennem årene afhængigt af, hvem der levede der i øjeblikket. Det har morphed fra lager til studio til kunstnerens kollektive, og det er blevet overført fra kunstner til kunstner indtil nu, da den talentfulde bretagne, jess og heidi har fundet sig alle sammen her.

Åbn diasshow

Åbn diasshow

I ægte kunstnerisk form har medlemmerne af "The Babysitter's Club" - alle, der har boet på loftet, for nylig haft et super 90-årigt pige navn - har hver især brugt deres soveværelse som et lærred til at udtrykke sig: et poleret galleri, en boheme mélange og en edgy boudoir. I mellemtiden taler de kommunale rum til alle de roommates, der nogensinde har boet der; deres kunst stikker væggene, deres møbler bor stadig der, og deres patches og fix-ups holder plads sammen. Forestil dig en blanding af Eclectic Chicago Alley, High End Thrift Store og Pensionerede Punk House Show Venue stilarter, og du får en fornemmelse for, hvordan det er derinde: et moderne boheme rum, der holder sin høje kunstneriske historie levende og godt.

Bygningen selv begyndte sin store historie som en kunstnerstudie kollektiv og senere udviklet sig til en kunstner boligkollektiv. Kunstnere har arbejdet på deres håndværk i dette rum i årevis, og du kan fortælle: der er splatters af maling overalt, kunst fra tidligere lejere er blevet sat op omkring huset, og du kan endda se nogle af skaderne fra indendørs anfald af cykel polo. Det er en god plads til kunst - vinduerne er store og indlyses fra to sider, de åbne rum er enorme, og stedet kan tage et godt slag og stadig holde op. Du går ind i et langt, langt rum, helt åbent, der indeholder indgang, køkken, spisestue, stue og stue. Ud af dette er tre soveværelser: først Heidis lyse og varme rum, derefter Jess 'punk og playboy værelse, og endelig Bretagne elegante og sofistikerede soveværelse.

Bretagne var den første til at flytte ind og boede i flere rum, før han landede på den hun er i nu. Det er langt og bredt, med høje vinduer, et opholdsområde, kontorområde og plads til overs. Rummet er poleret og rent, med kontrast og kuration af et galleri og fungerer som en sofistikeret tilflugtssted fra sit eklektiske og travle liv ved at lave stand-up komedie, producere shows, armbrydning og endda designe teatersæt, balletter rekvisitter og butiksfacader. Men hendes værelse var ikke altid sådan; Det startede faktisk som en glorificeret garage fuld af alle de kunstværker, genstande og knickknacks, hun havde samlet gennem årene. "Dette rum har brug for mere samhørighed

.

der er bare for mange ting overalt, "tænkte hun, så ud gik næsten to tredjedele af det hun havde. Hvad var tilbage var en mur fuld af delikate farverige tørklæder, et skrivebordsområde, der fordobles som sminke og hårpræparater, og et charmerende siddeområde med en luksuriøs blå sofa og indrammede animerede scener fra kendte film. Den bedste beslutning, hun gjorde, siger hun, at male gulvet en smukt dyb sort. Hun supplerede det valg ved at male mure en kunstners hvide, hvilket ikke var en så let opgave i denne gamle hems, hvor hver mursten skulle skrubbe og rengøres på forhånd.

Heidi var den næste til at bevæge sig ind; hendes værelse er længe endnu smalt og føles det varmeste af de tre på grund af dets sydvendte vinduer og gulmalet vægge. Hendes erfaring med at designe sit rum var helt anderledes end Bretagne. Heidi, du ser, er super impulsiv. Hendes beslutninger kommer i sidste øjeblik, som da hun plukket sin maling farve: Cheesepuff af BEHR, en varm gul, der bare er

.

osteagtig og åh så varm og lækker. Det gør rummet til de mest munter af de tre. Der er farver overalt, hvilket giver pladsen en barnlignende afslappet og glædelig følelse. Meget af den farve kommer fra skærmbilleder, hvoraf mange Heidi har designet sig selv - de er awesome! Jeg blev ramt af, hvor bekendt værket kiggede, indtil jeg lærte at hun var kunstneren bag en af ​​gaderne på Wabash Arts Corridor i downtown Chicago, en der lige var gået op! Der er så meget at opleve i dette rum: prints, kunstforsyninger af tonsvis, selv en avis står til The Onion (det er cool, Heidi arbejder for dem).

Jess er først for nylig blevet medlem af klubben, men hendes stil er dramatisk og fuldt ud udtrykt i sit lille værelse og udvidet skab / kontor. Hers er det mindste værelse, så en forkammer blev formet lige udenfor for at give hende nok plads til et skab og et lille kontorlokal. Der er en kant til Jess 'værelse. Midtertonens undertoner kombinerer perfekt med punkrock farver og detaljer. Chicagos egen Playboy Club spiller en stor rolle herinde - det er klart med det samme, når du bemærker den faktiske fyldte playboy bunny dukke, helt udsmykket i rygning jakke og slips. Men der er også udsatte hængestænger og lysarmaturer og en krøllet ibenet credenza, sengen ligger lavt til gulvet, og over det er en tyrens kraniet kronet med blomster og spændt med polaroider.

Det bedste ved dette rum er dets stadigt skiftende kvalitet. Dagens værelser, designet af deres dygtige dwellers, tilføjer endnu et lag til det allerede tætte indtryk af indtryk, der er tilbage af de mange kunstnere og freethinkers, der er kommet før. Brittany, Heidi og Jess er på vej til fantastiske karriere, og det er kun et spørgsmål om tid, inden de går videre til næste generation af kunstnere. Jeg er sikker på, at de fremtidige kunstnere vil føle disse tre kvinders præferencer, selvom det ubevidst, i blandingen af ​​venstre bagværk, fascinerende glemte genstande og maling splatters.

Åbn diasshow

Lejlighed Terapi Undersøgelse:

Redaktør note: Hver værelsekammerat svar nedenstående er i forhold til deres stil i deres soveværelse; De taler om hele lejligheden stil under "offentlige rum."

Vores stil:

Bretagne: Eclectic Mayhem / Upscale City Alley.
Jess: Moderne moderne punk rock og smut inspireret.
Heidi: Rar, eklektisk, travl, farverig, bohemisk?
Offentlige rum: Eklektisk Chicago Alley / High End Thrift Store / Pensioneret Punk House Show Venue


Inspiration:

Bretagne: Kunstgallerier og minimalistiske lofts.
Jess: En masse Playboy Club indflydelse i mit rum. Høj kontrast sort, hvid og grå. Jeg har en masse evne til at arbejde ud af det rum, jeg fik i lejligheden og fik meget fri tømmer.
Heidi: Creamsicle ice cream pops.
Offentlige rum : Vores største inspiration var kunststudiet, der eksisterede i vores rum før os. Malingen på gulvet, de ulige farver, de tilfældige vægge var alle designudfordringer, vi måtte omfavne for at gøre dette til vores hjem.


Favoritelement:

Bretagne: Mine gule accenter; Jeg elsker mine gule puder og smider mod mit grå sengetæppe eller modsat mine hvide vægge, det gør værelset virkelig varmt.
Jess: For det meste den generelle layout af stedet. Evnen til at bygge derfra. At have en sådan stor lejlighed giver os alle evnen til at designe og personliggøre for os selv og ikke have hele lejligheden sammenstød.
Heidi: Mine plakater og skærmbilleder hentet fra nogle af mine favoritdesignere, hvoraf de fleste er fra Chicago.
Offentlige rum: De tilfældige møbler, vi har formået at samle gennem årene, den store skærm udskriver.


Største udfordring:

Bretagne: Maleri mursten - det tog mere end en dåse til at lave en 9'x12 'væg.
Jess: Sammenlægge mine møbler. Jeg har ikke tålmodigheden til retninger.
Heidi: Få alle de vanvittige farver, jeg elsker at arbejde sammen harmonisk og ikke sammenstød, som de stadig gør.
Offentlige rum: Vask gulvet og ikke vide, om det nogensinde rent faktisk er rent; maling splatters gør det svært at vide, hvad der er snavs og hvad der ikke er.


Hvad venner siger:

Bretagne: "Gift mig?" "Du er mere af en voksen end jeg troede."
Jess: De elsker det. Hvem ville det ikke. Det er vores kærlighedsnest.
Offentlige rum: "Dit hjem er fyldt med smukt affald."


Største Forlegenhed:

Bretagne: Jeg kan kun lade min egen kat stå i mit værelse under mine tilsyn, så han klipper ikke sofaen, og jeg kan ikke male loftet uden at regne malingchips på mig.
Jess: Den første uge jeg flyttede ind var der en skinne til tøj mod mit værelses østmur. Der er ikke mere. Hele dang ting helt revet ud af min væg. Ved ikke, om jeg er mere flov over det, eller at jeg stadig ikke har spaltet. haha
Offentlige rum: At tage folk gennem vores skræmmende gang for at komme til vores hems.


Stoleste DIY:

Bretagne: Jeg slog hele rummet og malede hver del af det, men loftet. Jeg valgte nye finish og fuldstændig forvandlet dette rum fra, hvad der var en snusket og trist garage til en lys og luftig kunstner tilflugtssted.
Jess: Absolut gulve i mit værelse. Meget brug for og farven er perfekt.
Heidi: Mine egne skærmbilleder og malerier, genanvendt vinduesramme hovedgærde.
Offentlige rum: Rengøring af vores lejlighed fra alle vores tidligere værelseskammerater - så mange mennesker forlod tøj, møbler og generel uønsket plads i vores rum, det tog en solid uge at gå igennem og bringe den til kanten.


Største indulgence:

Bretagne: Lys, zines, læder / pels accenter.
Jess: Lampe og tæppe. Helt ønsker alle lamper og tæpper.
Heidi: West Elm luftfabrikholdere.
Offentlige rum: Novelty salt shakers, tilfældige stole, odds-og-ender hjem varer som hummer ovn midt.


Bedste råd:

Bretagne: Skrub mursten så meget som muligt, før du maler det. Vær ikke bange for hvide; Jeg var bekymret for, at det ville være en kedelig farve til mit værelse, men den rigtige skygge gjorde det virkelig rent og sofistikeret, så mine unikke kunst- og møbeldele kan virkelig skinne. En højglans sort gulv kan se smuk ud! Bare vær klar til konstant rengøring og udskrifter / mærker i den for de første par gennemløb.
Jess: Tålmodighed er en dyd. Tag dig tid til at vælge farveveje og planlægge. Tjek Craigslist hver dag for møbler stjæler.
Offentlige rum: Find roommates, der elsker dit hjem så meget som du gør.


Drømmekilder:

Jess: The Playboy Mansion, selvfølgelig. Hans Wegner. Eames.
Heidi: Antropologi

Åbn diasshow

Ressourcer

PAINTS & COLORS

 • Bretagne soveværelse vægge: Glidden Silver Screen, æggeskallet
 • Bretagne soveværelse gulve: Glidden Onyx Black, højglans
 • Heidis soveværelsesvægge: BEHR Ostpust
 • Heidis soveværelse gulve: BEHR Intergalactic

INDGANG

 • Klædestativ: tilbage fra tidligere roommates
 • Hendes maleri: tilbage fra kunststudio
 • Dottie : venstre fra kunststudio
 • Aqua skænk: venstre fra kunststudio

STUE

 • Røde skænderier: tilbage fra tidligere værelseskammerater
 • Skærmbilleder: Screwball Press i Chicago, IL
 • Hjørne stol: Thrift butik
 • Vis cubbies: IKEA
 • Strenglys: Mål
 • Støbte plaststole: en ven
 • Glasbord: En venns værft
 • Tilfældig kunst: tilbage fra kunststudio

SPISESTUE

 • Bord: IKEA
 • Stole: IKEA
 • Placemats: IKEA

KØKKEN

 • Eklektiske retter: thrift butikker

BRITTANY'S BEDROOM

 • Dyne: IKEA
 • Ark: Mål
 • Grå kast: Fred Segal
 • Gul kast: Mål
 • Krops puder: Seng Bath & Beyond
 • Gardiner: IKEA
 • Stort spejl: IKEA
 • Sofa: Opret & tønde
 • Træ sidebord: fundet i gyder
 • Gul læderpude: Edelman Leather
 • Fringedgult kaste: sparsommelighed butik
 • Borde: IKEA
 • Skrivebord: IKEA
 • Ghostbusters print: Mark Englert
 • Bryde dårlig print: Mark Hammermeister
 • Annie Hall print: Anne Benjamin
 • Lucha udskrifter: gadeartist Radah
 • Tørklædehanger: kobberrør fra Home Depot

HEIDI'S SOVEVÆRELSE

 • Hovedgærde: repurposed vinduesrammer
 • Hængende planteholdere: West Elm
 • Skærmbilleder: Delicious Design League, Jay Ryan, LandLand, Heidi
 • Sok: skraldespanden?
 • Optagelsespiller: gave via Urban Outfitters

JESS 'SOVEVÆRELSE

 • Ternet Midte århundrede tæpper: Raket Videresalg i Davenport, IA
 • Mid-century hængende lampe: Brew City Salvage i Waukesha, WI
 • Læderbundet serveringsbakke: ZGallerie
 • Hvid faux pels tæppe: ZGallerie
 • Hængende bondage prints: David Cook
 • OFFICE / DEN

  • Kunsttryk: Jessica Checkeroski
  • Moss tæppe: Shaw Gulvtæpper
  • Boomerang bord: IKEA
  • Strenglys: Mål
  • Orange stole: en vens affald
  • Sort futon: en vens affald
  • Puder: Mål

  Åbn diasshow

  Send os din egen:

  Del dit hjem med lejlighedsterapi: Husets rejsedokument

  Er du designer / arkitekt / dekorator? Del dit boligprojekt: Professionel indsendelsesformular.

  → Og se alle vores tidligere husture her

  Følg Apartment Therapy's Board House Tours Lejlighedsterapi på Pinterest.

  Opdateret dagligt med friske ture fulde af fotos for dig at pin & nyd!

  Tak, Brittany, Jess & Heidi!

  Apartment Therapy støtter vores læsere med nøje udvalgte produktanbefalinger for at forbedre livet derhjemme. Du støtter os gennem vores uafhængigt udvalgte links, hvoraf mange tjener os til en kommission.