hus ture

Shena og Georges tidligere blighted, smukt reddet New Orleans Home

Anonim

Navn: Shena Troia & George Peake
Beliggenhed: Marigny; New Orleans, Louisiana
Størrelse: 2.200 kvadratfod
År levede i: 1 år; Ejet

For kun tre år siden var Shena og Georges New Orleans hjem udformningen af ​​byblod. Huset, der blev bygget i 1850 som gæstekvarter for Masonic Lodge ved siden af, var på byens liste over forsømte ejendomme, der blev slået til nedrivning. Graffiti dækkede de ydre vægge, ukrudt voksede ud af taget, og alt andet end to sæt døre manglede. "De fleste var bange for at gå ovenpå, " siger George. "Hele huset lænede 8-10 tommer. Det så ud som om det ville falde. "

Open House Tour

Open House Tour

På trods af bygningens aftagne tilstand fandt George meget at beundre: den omsluttede balkon, bredden af ​​rummet og den historiske stemning. "Jeg så først denne bygning og vidste, at den skulle reddes, " forklarer han. "Det føltes som New Orleans. Du kan se på det og fortælle, at der skete ting her. "

George er ikke fremmed for restaurering. Han købte sit første hus i slutningen af ​​sit andet år på Tulane Architecture School. Han lejede det til venner og blev en udlejer. Han var netop uddannet, da orkanen Katrina ramte, og han blev tvunget til at genopbygge. Mens han arbejdede på huset, blev han fascineret af de patched-sammen byggematerialer, han fandt inde i væggene. "Dette var min første oplevelse med pram boards, som var de dekonstruerede pramme, der kom ned floden. Det var ikke økonomisk at transportere dem tilbage op, så de ville bruge dem til at bygge huse, "forklarer han.
Derefter var George lidt af ejendomsfejlen, og der var ingen vende tilbage. "Jeg ville være her for at være en del af en af ​​de største byopbygningsindsatser, " siger han. Han og den langvarige ven Albert Walsh startede Bastion Works og vendte deres passion for fast ejendom og historiske renoveringer af hjemmet - med vægt på at bruge lokale genvundne materialer - til en virksomhed.
Bjærgning af sin egen ramshackle to-etagers haglgevær var en ambitiøs virksomhed. Huset behøvede stort set et nyt alt; selv om studsene var rådne og termitåbte. Holdet hældte et nyt betongrundlag, tilføjet strålingsvarme, slået ned vægge og redesignede layoutet fra et haglgevær til en sidelokale for at gøre rummet mere flydende og levende.
Georges kærlighed til at bruge genvundet materiale er tydeligt i hele hjemmet. Han og hans ven Parry Hardy på fem kvartaler Møbler brugte træ genoprettet fra den oprindelige struktur for at opbygge alt fra køkkenskaberne og trappen til master badeværelseens håndskårne dobbeltvask. "Vi var inspireret til at skubbe grænserne for træ med dette projekt, " siger George. Før de vidste det, byggede de møbler ved hjælp af bjærgede materialer. "At tillade den historiske værdi af træet at diktere indretningen af ​​de indvendige møbler tillod mig at opfylde vores behov under hensyntagen til bygningens antikvitet."

Se Shena's personlige mode stil → Moderigtige mennesker: Shena's Real-Life "Southern Bohemian" Style

Shena, en detailhandler, der også ejer COMMUNE Vintage, deler George's naturlige tilbøjelighed til at give tingene nyt liv. De fleste af kunst og genstande i deres hjem er elementer, hun er samlet fra sparsommelighed butikker gennem årene. Hendes æstetiske blander ubesværet med de genanvendte materialer George integreret i rummet.
Selv om Shena og George er New Orleans-transplantationer, er hun fra Nebraska, og han voksede op i Texas. Parret er en selvforsynende og indbydende livsstil, som Louisiana er kendt for. Hun er en passioneret kok og han er en ivrig sportsmand; de er en kamp lavet i gastronomiske himlen. Deres fryser er altid fyldt med kød og fisk fra George's hyppige jagt og fiskeri udflugter, og noget lækkert er altid madlavning i køkkenet.
"Fødevarer er min kærlighedssprog, " forklarer Shena. "Jeg nyder virkelig den måde, der sidder ved et bord og deling af et måltid bringer folk sammen. Det er også virkelig et kreativt udløb for mig. At komme hjem fra arbejde og gøre noget fra bunden er overgang fra dag til nat, og en stor stressaflastning

.

hele processen beroliger mig, fra menuplanlægning til markedsrejser. At kunne dele resultatet af processen gør det hele jo bedre! "
Deres kærlighed til at dyrke, forberede og dele mad har påvirket deres hjem, hvor det ikke er usædvanligt, at de serverer middagsgaste så ofte som tre nætter om ugen. En række store dobbelte døre langs den ene side af huset åbner til et udendørs boligareal og en mursten gårdhave, der har en hævet have seng, en kylling ryger brændt af en brand pit og en regnvand fangst bassin, alle bygget af George bruger konkrete former. "Røgeren var færdig med tiden for en stor Kentucky Derby-fest, vi kastede, " siger Shena, "så vi røget et gris og fik et band og fejrede med 60 af vores nærmeste venner. Det var en god tid! "
Det er svært at forestille sig, at et hjem, der er så fyldt med livet i dag, var på randen af ​​døden for kun tre år siden. Shena og George hældte deres arbejde, tid og talent i dette hus og hundrede og tresfem år senere, de har bragt det tilbage til dets oprindelige formål, som et sted at byde venner velkommen og nyde en følelse af fællesskab. I dag kan du bare se på dette hus og se, at der sker store ting her.

Open House Tour

Lejlighed Terapi Undersøgelse:

Vores Style: Southwestern Bohemian

Inspiration: Vi begge inspirerede fra det, vi naturligvis nyder æstetisk. Ironisk nok har familiemedlemmer, der har besøgt, sagt, at vores hus føles som hjemmet George voksede op i (i Texas). Lige før vi flyttede sammen, tog vi en tur gennem New Mexico og Texas, som virkelig talte til os begge. Jeg tror også, at huset er et udtryk for denne rejse.

Favorite Element: Alt bygget med det genvundne træ, der blev bjærget fra den oprindelige struktur; specielt trappen og accentvæggen i opholdsstuen.

Største udfordring: HDLC (Historic District and Landmark Commission) Den største udfordring var at holde husets historie og tilpasse den til vores moderne livsstil. Huset blev oprindeligt bygget som gæstekvarter for den ældste Free Masons Lodge i New Orleans, som ligger ved siden af. George opnåede denne balance ved at repurposing det eksisterende træ på en måde, der bevarede bygningens antikvitet og samtidig omdanne det til noget helt nyt.

Hvad venner siger: "Dette hus ligner jer!"

Største Forlegenhed: Skabet er altid et rod; for mange tøj.

Træteste DIY: Igen, brugen af ​​alt træet fra det oprindelige hus. George gjorde et fantastisk arbejde, der reddede hvert eneste stykke, han kunne for at bevare det, der var tilbage af den oprindelige struktur.

Største indulgence: Radiant varme gulve, vi installerede dem dagen efter Mardi Gras 2014, og dreng, var de gode ved Mardi Gras dag 2015!

Bedste råd: Gør du! Vi havde ikke noget tema i projektet; vi lader det bare projicere vores personligheder og nu føles det virkelig som vores hjem.

Drømmekilder: En tur rundt i verden, så vi kunne samle interessante ting fra alle forskellige kulturer.

Open House Tour

Ressourcer

FARVE OG FARVE

 • Vægge: Benjamin Moore White
 • Trim: Benjamin Moore Monterey White

STUE

 • Accent væg: lavet af George og Parry / Five Quarters Møbler ved hjælp af træ bjærget fra den oprindelige struktur
 • Sofabord: lavet af George og Parry / Five Quarters Møbler til en af ​​mine pop-up butikker-vi besluttede at det var perfekt til vores stue.
 • Sofa: Hurwitz Mintz
 • Kastepuder: De store farverige er pudebetræk fra en fantastisk alpaca butik i Nevada. Jeg gik der på en familie tur til Hoover Dam.
 • Maske hængende fra loftet: en anden goddag vi låner fra Georges far! Han kom i Bali; det afholder onde ånder.
 • Runner: World Market
 • Brun tæppe: gave fra Georges bror - det er læder, så det er super slidstærkt!

KØKKEN / DINING AREA

 • Skabe: lavet af George og Parry / Five Quarters Møbler ved hjælp af træ bjærget fra den oprindelige struktur
 • Bordplader: Nola Bamboo Company-de er et nyt produkt kaldet Paperstone, der er lavet af genbrugspapirprodukter. Det ligner skifer, men er mere holdbart.
 • Vinplade: lavet af Georges bror Henry Peake
 • Kobber krus: Vi fik disse i Denver på et sted kaldet Blake St. Tavern. Det er angiveligt, hvor Moskvas muldyr blev opfundet.
 • Barstoler: Jeg fik disse af Craigslist og de var en stjæle! De var så perfekte, det var som at vinde lotteriet, da de mailede mig tilbage og fortalte mig, at de var tilgængelige.
 • Spisebord: Lavet af George og Parry / Five Quarters Møbler, der bruger store cypress såler bjælget fra den oprindelige struktur. Nogle af de tømmer, de brugte blev trukket fra under gulvet. De var overraskede over at se, at de havde håndskårne detaljer og troede, at de sandsynligvis blev reddet fra en anden bygning, da huset oprindeligt blev bygget omkring 1845.
 • Magnolia Motor Olie tegn: tilhører Georges far - vi låner det teknisk, fordi han ikke ville give det op.
 • Rug: World Market, min go-to kilde til tæpper
 • Spisestole: Georges mor-de har de samme i huset i Texas og heldigvis var der ekstra!
 • Bar: en anden Peake familie arvestykke-det tilhørte Georges bedstemor.
 • Cow skull: Texas!

SPILLERUM

 • Træ og metal hylder: fremstillet af George og Parry / Five Quarters Møbler ved hjælp af gevindstænger, trærammer og tømmerplader fjernet fra den oprindelige struktur - der er fantastiske detaljer i træet, der viser gamle konstruktionsteknikker. De brugte også et ark med presset tin. George's far havde i en lada i Texas i de sidste 20 år.
 • Poolbord: Craigslist-George brugte Saints sæsonbilletter til at forhandle prisen. Alle stjernerne blev justeret, da sælgerens søn havde en 16 års fødselsdag, der kom op og havde aldrig været i Superdome, og George skulle være ude af byen for spillet.
 • Rug: World Market
 • Runde spejl: Restaurering Sparsommelighed på St. Claude i New Orleans
 • Bar: Georges mor
 • Stole: George fandt disse ved et garage salg.
 • Træsadel: Gave fra mine forældre - deres ven i Nebraska gør dem.
 • Dartbord: Skabet blev reddet fra en nabo, der behøvede hjælp til at flytte krydsfiner. Georges bror gav os dartbrættet.
 • Vægmonteret planter med hestesko: Vi fik det fra en anden leverandør på et lokalt marked, jeg gjorde på Healing Center. Hesteskoen er faktisk fra en NOPD hest!
 • Optagelsesspiller og højttalere: Optageren var fra Georges fars hus, og højttalerne blev givet til ham af en gammel værelseskammerater.
 • Metal-indrammet sidebord: fundet i skraldespanden uden for kemi laboratoriet på Tulane
 • Skull: Vi fik det i Texas; kranier er rigelige derude.
 • Kunst: Butiksbutik i Mississippi-Jeg elsker den røde pop!

SEWING / CRAFT ROOM

 • Sidebord: lavet af George og Parry / Five Quarters Møbler ved hjælp af hvad der var tilbage af de 12 "bundplader fra den oprindelige struktur
 • Væghyller: lavet af George / Five Quarters Furniture-George brugte en gammel 4x4 og skåret i prampladshylder.
 • Sy bord: samme garage salg at spillestole kom fra
 • Maleri over sybord: opbevaring i Colorado
 • Sofa: Comeaux Møbler
 • Rug: Traktor Supply-det er et heste tæppe.
 • Monterede horn: Et display fra mit gamle job hos Urban Outfitters

NEDSTAIRS BADRUM

 • Sink / skab: lavet af George-han brugte sin gamle udendørs fiskvask og byggede et nyt skab til bunden.
 • Brusebad: George fik ideen fra hans families hus i Hunt, Texas. Den enkle stil eliminerede behovet for fliser og indarbejdet brusebadet i betonggulvet.
 • Tree branch trækker: Vi brugte snoet træ bragt til George af en ven fra Pennsylvania år siden.

Stairway

 • Trapper: George havde designet til trappehuset for mange år siden, men kunne ikke overbevise klienten om at lade ham bygge det, så designet sad på vent. Ved hjælp af skrab fra andre projekter var han og Parry i stand til at oprette et kode-kompatibelt trappehus med forskellige dimensioner af træ.
 • Kort: Gave fra Georges ven i Dallas-han brugte den på sit arbejde efter orkanen Katrina. De skulle smide det, så han reddede det for os. Det var det første, vi hang, da vi flyttede ind i huset!
 • Malet koeskalle: Georges ven Leighann malet det; hun gør en masse kunst på kranier og de er virkelig smukke!

SOVEVÆRELSE

 • Seng: Begge vores senge blev lavet af Georges ejendomspartner, Albert Walsh, ved hjælp af repurposed døre tilbage fra projekter.
 • Sengetøj: Ikea
 • Malede kommode: Dette er en meget gammel engelsk antik fra Georges familie.
 • Wood dresser: fundet i skraldespanden i Texas-det var den perfekte størrelse, så vi tog det! Vi kan godt lide at blande højt og lavt.
 • Nødtabeller: Craigslist finde, samme sted som køkkenstole-score!
 • Geometrisk print: Rød, Hvid og Blå på Jefferson Highway-det var 50% rabat, så det var en dobbelt stjæle!
 • Asiatiske prints: Thrift Store i Denver-Jeg har haft dem for evigt!
 • Pelican maleri: gave fra Georges ven-George elsker pelikaner! Det er en Audubon print, så det synes også passende for New Orleans.
 • Resterende kunst: tilfældige thrift butikker
 • Bedside lampe: En anden fantastisk Peake familie arvestykke-vores hus ville være tom uden dem!
 • Bedside tæpper: De var oprindeligt en superlange runner George fundet på Craigslist. Det var for langt til hvor som helst i vores hus, så vi skar det i halvt for at lave to!
 • Furry tæppe: den fantastiske nye TJ Maxx på Claiborne Avenue

Master badeværelse

 • Dobbelt vaskhylde: fremstillet af George og Parry / Five Quarters Møbler, der bruger store cypreskarmsåbninger fjernet fra huset efter uger efter at finde den passende porcelænvask til indsats i cypressen, besluttede de endelig at skære drænene i skoven og forsegle dem med Waterlox, en Tung Oil Sealer.

GUEST BATHROOM

 • Shower curtain: Ace Hardware på Rampart Street-det har en fantastisk hjem og køkken sektion ovenpå.

DÆKET UDENDØRS BIVEAU:

 • Stole: Verdensmarkedet
 • Runde bord: lavet af George
 • Lampe: Dette var et hesttrofæ fra Georges bedstemor, der blev lavet til en lampe.
 • Macrame hængsler: Thrift Stores i Colorado-Jeg fandt dem begge inden for en uge af hinanden på to forskellige steder.
 • Graffiti: Dette var et You Go Girl-stykke, der oprindeligt var på bagsiden af ​​huset. George reddede sidesporet og satte det sammen som et puslespil, så vi kunne bevare det. Vi begge elsker virkelig denne særlige graffiti kunstner, så det er en af ​​vores foretrukne dele af huset.
 • Sofabord: George lavede det!
 • Udendørs tæppe: World Market
 • Sofa: Craigslist
 • Opbevaringsenhed: lavet af de få gamle skodder tilbage fra den oprindelige struktur - vi holder redskaber og et minikøleskab til hærdning af kød inde.
 • Høj antikke stol med kroghooks: Georges tidligere forretningsmænd havde det og George købte det fra dem, fordi jeg var besat af det. Jeg har aldrig set en stol helt sådan!

ANDET

 • Døre: Der var to sæt af eksisterende franske døre i huset. Georges bror Henry havde netop oprettet en skovbutik i Texas, mens vi renoverede. Vi bragte et sæt døre til ham for at replikere, og blev hans første kunder.
 • Du kan se mere af George og Parrys møbler lavet af genvundet træ på Rampart Collective, 1214 N Rampart Street. Kollektivet omfatter Five Quarters Furniture, Requiem Oddities, en taxidermy og oddities-sælger, og en ny shopmate, der laver brugerdefinerede voodoo dukker.

Open House Tour

Send os din egen:

Del dit hjem med lejlighedsterapi: Husets rejsedokument

Er du designer / arkitekt / dekorator? Del dit boligprojekt: Professionel indsendelsesformular.

→ Og se alle vores tidligere husture her

Følg Apartment Therapy's Board House Tours Lejlighedsterapi på Pinterest.

Opdateret dagligt med friske ture fulde af fotos for dig at pin & nyd!

Tak, Shena & George!

Flere stillinger i New Orleans

En frygtløs og fabelagtig New Orleans Home

Bougie Boho Style i New Orleans