hus ture

Enkelhed opfylder moderskab i et bylandsk UK-bungalow

Anonim

Navn: Ben og Viv Yapp, og deres to små sønner Covey og Arlo
Beliggenhed: Bristol, UK
Størrelse: 1.450 kvadratmeter
År levede i: Eget 1, 5 år

Efter at have været i London i over 10 år besluttede min mand og jeg endelig at forlade vores lille lejlighed og flyttede til landet i Bristol. Vi købte en grand bungalow til renovering, og efter at have set utallige episoder af Grand Designs ( og efter masser af blod, sved og tårer), vendte vi denne tidligere bungalow til et to-etagers moderne hus til vores unge familie.

Open House Tour

Bygningen var et temmelig stort projekt, og selv om der var mange ting, vi ikke rigtig kunne gøre selv (som at konvertere loftet), forsøgte vi at gøre dette til vores egen ved at være kreativ i de små detaljer. Jeg lavede alle læderhåndtagene til køkkenskaberne med hånden, og vi brugte almindelige undergrundsfliser til køkkenpladerne, men placerede dem lodret for at skabe et anderledes udseende. I stedet for at male væggene mange forskellige farver som vi gjorde i vores London-lejlighed, holdt vi det hvide denne gang, men havde det sjovt at male gulvplankerne og dørene i Farrow & Ball Pavillion Gray.

Få looket! → Dejlige, lyse og moderne familiehjem

Et par ture til det lokale tømmerværk og nogle hastigt beregnede målinger senere, havde min mand Ben skabt skrivebordet og hylleenheder til mit studie. Han har lavet skrivebordet ekstra lang, så jeg og børnene kan alle lave håndværk sammen på samme bord.

Ikke alt i denne renovering er gået til planlægning, og der var bestemt hikke - jeg vil aldrig glemme, hvordan vi skulle bruske i en havespand, da vi først flyttede ind på byggepladsen (alt sammen samtidig med at være gravid)! Men da stilladserne er nede og alle vægge er malet, er det præcis det vi håbede på at være, og vi kunne ikke have bedt om et mere perfekt sted at hente vores lille familie.

Lejlighed Terapi Undersøgelse:

Vores stil: Enkelhed-møder-forældreskab.

Inspiration: Vi elsker at rejse og jeg er inspireret af de steder, vi har været til, og hoteller vi har opholdt sig i på ferie.

Favorite Element: Jeg elsker de store dobbeltside døre, der forbinder vores køkken / spisestue / stue og haven.

Største udfordring: At bo på byggepladsen i tre måneder, mens jeg var gravid.

Hvad Venner siger: Lyset! Var det virkelig en bungalow?

Open House Tour

Største forlegenhed: Ikke helt vores skam, men vores bygherre skåret hullet til vasken den forkerte vej rundt, med hanen vendt væk fra os - det var en dyr fejl!

Stoleste DIY: De DIY læderhåndtag jeg lavede til vores køkkenskab.

Største overbærenhed: Den italienske marmor på badeværelset, selvom vi købte dem med en halv prisrabat, viste det sig at være meget dyrt, da vi ikke var klar over, at vi skulle leje en specialist til fliser (og de er ikke billige !)!

Bedste råd: Vær ikke bange for at have hvide vægge, da du stadig kan præsentere mange farver ved hjælp af illustrationer eller et kaste / tæppe / puder.

Drømmekilder: Vi havde brugt mange timer på at se Grand Designs, 'researching' ...

Få looket! → Dejlige, lyse og moderne familiehjem

Open House Tour


Del din stil:

⇒ Hus Tour & House Call Submission Form