hus ture

Et Sky High Brooklyn Studio

Anonim

Navn: Adam
Beliggenhed: Clinton Hill - Brooklyn, New York

Min lejlighed er en 475 kvadratmeter studio beliggende på venen, der er Myrtle Avenue kører lige gennem hjertet af Brooklyn. Fyldt med trækantede gader og langtidsbeboere; universitetsstuderende fra Pratt Institute og St. Joseph's College; unge fagfolk og håbende ting - det er et af de mest interessante og charmerende kvarterer i New York.

Jeg elsker New York's liv, men i løbet af de sidste par år har et stykke af mig fantaseret om at bygge et lille hus og arbejde fjernt fra Vermont. Jeg tror, ​​at new yorkers drømmer om et sted lidt mere landdistrikterne og lidt mere grøn er fælles; men min fascination med den lille husbevægelse kommer fra min kærlighed til enkelhed og effektivitet. Jeg var heldig at finde et sted, der føles stort på grund af vinduerne fra gulv til loft, men det tillod mig at udtrykke min orden og ønske om enkelhed på denne måde, mens jeg forblev i skyerne over Brooklyn.

Bygningen selv er smuk. Det er alt glas, med stor omhu sat i enhederne. Jeg har holdt min meget minimal med et tema af hvid og glas. Jeg brugte en utrolig app kaldet Furnishare at forsyne meget af lejligheden, og jeg anbefaler absolut alle, der flytter for at tjekke det ud. Jeg har en stor ur fra MoMa, et tryk fra kunstneren Henry Hargraves, en Rothko-kopi og et galleri-wall-in-progress som deco.

Tak, Adam!

• Er du interesseret i at dele dit hjem med Apartment Therapy? Kontakt redaktørerne via vores Hus Tour & House Call Submission Form.