hus ture

En sofistikeret afslappet børnehave

Anonim

Navn: Lawrence (Newborn)
Beliggenhed: Sydney, Australien

Min mand og jeg bor i en lejet to værelses lejlighed i Sydney. Med huslejer i Sydney er du normalt meget begrænset til hvad du kan gøre i et rum - maleri en leje er temmelig uhørt. Jeg besluttede at forsøge at skubbe disse grænser ved at male væggene en mørk marineblå og erstatte persiennen med hvide linned gardiner, messingarmaturer og en blindblok.

Dette er det mindste og mørkeste soveværelse i lejligheden, jeg besluttede at omfavne det mørke med en dyb farve (Benjamin Moore Hale Navy), der ville føle sig sofistikeret og afslappende. Det var vigtigt for mig, at rummet ikke følte sig for 'babyish' eller ude af synk med resten af ​​vores lejlighed.

Jeg blev inspireret af vintage zoologiske og botaniske udskrifter, naturhistoriske museer og dyb blues, der har en nautisk følelse. Jeg kan også godt lide rene moderne møbler, så jeg blandede i nogle århundredes udskrifter og møbler stykker. Min farvepalet til værelset var marineblå med teal, mandarin, sennep og guld accenter. For at det ikke kunne se for mørkt, indarbejdet jeg også meget hvid.

Meget af det, der er i børnehaven, er ting, jeg fandt online brugt. Dette hjalp os med at holde vores budget og materialeforbrug til et minimum, samtidig med at vi kunne sprænge lidt på nogle nye ting, vi elskede - ligesom Fiona Walker-isbjørnens hoved, som vi monterede på væggen. Et nøgle stykke for mig var mid-century kommode, der vil fordoble som et skift bord og som vi købte brugte hånd. Jeg havde specifikt været på udkig efter noget i en varm og lyse tone, der ville stikke mod marinens vægge. Der havde været et kæmpe (unattractive) spejl fastgjort til bagsiden, men min mand var i stand til at se det af, så det kunne sidde under vinduet. IKEA krybbe er også brugt, men knapt brugt siden de tidligere ejere havde det kun for et besøgende familiemedlem.

Vi har en svævefly i vores soveværelse (hvor jeg vil gøre det meste af fodringerne), så for børnehaven besluttede vi en udtrækssofa var den mest praktiske ting. Dette tillader en af ​​os at sove i børnehaven, når vi desperat har brug for en solid nattesøvn!

Jeg fandt de store toucan og ananas udskrifter på en online plakatbutik. Jeg fandt guldrammerne brugte, som passer perfekt. Toucan-print er det, der faktisk inspirerede farvepalet. Kunstværket over krybbe er en samling stykker, jeg allerede havde eller lavet. (Seashell skitsen blev udført af min mor, da jeg var barn, fotografiet er en jeg tog af den hest, jeg havde på gymnasiet.)

Tak, Anne!

• Mit værelsearkiv
• SEND ET BABY ELLER KID'S RUM