hus ture

En split-niveau får en slank moderne makeover

Anonim

Projekt af: Jennifer Fisher
Sted: Austin, Texas

Min klient havde et meget cool, men meget dateret, split level hus i Westlake kvarteret i Austin, Texas. Han kunne virkelig godt lide, hvad jeg gjorde for en anden klient (en ven af ​​hans) og vi blev ved med at modernisere sit hus.

Vi rev ud 12 "x 12" fliserne med bambus indlægsgulve, revet pejshærden og super 80'erne pony væg trapper og skinner med glas indlæg, samt glattede de strukturerede vægge i hele huset.

Jeg udvælger brugerdefinerede 5 "hvid eg-udvalgte trægulve med en brugerdefineret oliefinish i indgangs- og boligarealerne og brugte smukke 12" x 24 "venehugget stenfliser i køkkenet, pejs surround og under baren i opholdsstuen., Jeg brugte den samme venehårede stenflise i 4 "x 10" på forfængselsvæggen i pulverrummets badvæg til loftet.

Det største problem, jeg måtte overvinde, var at overbevise klienten om at bruge en stor del af budgettet på trappen. De er det første du ser, så snart du går i døren, og de gør virkelig et utroligt job, der sætter tonen i resten af ​​huset. Jeg elsker bare den måde de viste sig på!

Efter væggene blev udglattet, havde jeg dem malet i Benjamin Moore's Decorator's White. Det er virkelig den perfekte hvide! Det går ikke blå eller pink, det er bare en kølig hvid, der går godt overalt, jeg har brugt det.

Vi var i stand til at genbruge den eksisterende pejs boks og bare genoplive omgiveren efter nedrivning af ilden. Jeg konstruerede indbyggede skabe til begge sider og malede dem i Benjamin Moores Graystone med en halvglans finish.

Til indgangsindretningen brugte jeg klientens eget vintage art deco træ og glasskab med en smuk elefantør plante ud for den. Over det er kunst fra Houston, Texas kunstner Austin Allen James, fundet på PRIZE: En Urban Department Store i Austins 2. Street District.

I stuen valgte jeg Blu Dot's Bank kollektion til sofaen og stolene, samt deres Cub sofabord og Minimalistiske konsol bagved. Kunsten over konsollen og i det indbyggede skab er af samme kunstner, Austin Allen James, igen fundet på PRIZE i Austin, TX, som også er hvor jeg fandt resten af ​​tilbehør. Den en-of-a-kind hånd-tufted område tæppe kommer fra Black Sheep Unique, Austin, TX og virkelig gør rummet.

I køkkenet / spisepladsen brugte jeg klientens egen vintage armoire sammen med Blu Dot's Navy Strut bord, rigtige gode stole og barstools, samt deres hvide eg Amicable split bænk.

Tak, Jennifer Fisher!

• Er du designer / arkitekt / dekorator interesseret i at dele et boligprojekt med Apartment Therapy-læsere? Kontakt redaktionen via vores Professional Project Submission Form.