hus ture

En Succulent Sælger Studio er 300 kvadratmeter af Simple, Sweet & Pink

Anonim

Navn: Lauren Williams og kat Levi
Beliggenhed: Fort Greene - Brooklyn, NY
Størrelse: 300 kvadratmeter
År levede i: 7 måneder, leje

Min lille studie er beboet af Levi (katten) og mig. Jeg er en mode designer med en keramik / kaktus side trængsel og Levi er en professionel cutie pie. Levi har været hos mig siden college (RISD) og har rejst med mig mellem Providence, Long Island, Manhattan og Brooklyn. Hun er nøglen til at gøre hvert sted jeg flytter til at føle mig som hjemme.

Hvad er dit yndlingsværelse og hvorfor? Hvis du tæller min foyer som et værelse, så er det mit yndlingsværelse! "Foyer" er formentlig for fancy af et ord og foreslår det er større end det virkelig er. "Little entry nook", måske? I hvert fald tror jeg, at den lille krog er nøglen til at gøre mit studie ikke til at virke som om du er fanget i et enkelt kvadratrum. Det var også en mulighed for at lade mig tilføje en lille farve uden at være overvældende. Det er denne teensy pop af pink, der bringer ud resten af ​​farverne i det resterende rum. Det er også den perfekte landingsstribe, for når taske-dame-mig kommer hjem med hænderne fulde.

Hvad er den sidste ting du købte (eller fundet!) Til dit hjem? Den helt smalle industrielle kommode, der er i min fancy foyer, er mit nyeste stykke. Det er fra Urban Outfitters, og det gemmer mine små unmentionables og generelle tilfældige tilbehør - der forlader mere plads i min store kommode til mine 327 trøjer.

Hvis du kunne ændre noget om dit hjem, hvad ville det være? Hule-et større køkken og nogle fornuftige omskiftninger. Der er bogstaveligt talt 1, 5 tommer mellemrummet (der ligger mellem miniaturekomfuret og lavvandede vask), hvis du ikke tæller øen, jeg sidder fast ved vinduet. Og det eneste udløb i køkkenet er bekvemt placeret bag køleskabets spoler Jeg skænder brød på min kommode. Der er også ingen stikkontakt i badeværelset i det hele taget.

Eventuelle råd til at skabe et hjem du elsker? Køb kun ting du elsker (som en kat!) Og alt kommer sammen.

Tak, Lauren!

• Er du interesseret i at dele dit hjem med Apartment Therapy? Kontakt redaktørerne via vores Hus Tour & House Call Submission Form.