hus ture

Undersøgelse: Vil du se dit tv i 3-D?

Anonim

Sidste måned lykkedes det os at få hænderne på nogle 3-D-briller til en enkelt kommerciel under Super Bowl og NBC's "Chuck", men var lidt svigtet af brillernes ydeevne. For at være ærlig fik vi slags kvalme et par minutter ind og kunne ikke bære dem resten af ​​tiden under Chuck ...

Ifølge Gregorys oplevelse på CES 2009 er der visse producenter som Samsung, der forsøgte at komme ind i 3-D-displaykategorien uden kravet om briller. I sidste ende lykkedes det at se billederne på skærmen i 3-D, men kun ved 9 specifikke synsvinkler.

Selvom det var imponerende, så fulgte det i et minut, forårsaget øjenstamme og blev "lidt svimlende og desorienterende." Ikke vores idé om sjov, især hvis alt skulle være i 3-D i timevis.

Personligt finder jeg multi-touch teknologi og holografiske skærme at være langt mere interessant end 3-D TV. Især når det kommer til øget øjenbelastning (noget, mange af os allerede oplever uden at "3-D" ingrediensen smides ind, skal alt, hvad der endog forværrer vores vision, nok undgås for enhver pris.