hus ture

Dette Par Aced Organiserer en 400-kvadratmeter lejlighed

Anonim

Navn: Crystal Meyer, og min mand, Garrett
Beliggenhed: Cincinnati, Ohio
Størrelse: 475 kvadratfod (400 hvis du ikke tæller skabe eller badekar)
År levede i: 3 år, leje

Min mand og jeg er begge mekaniske ingeniører - han arbejder med at designe kraftværker, og jeg arbejder på et rutschebane designfirma. Vores teknikhjerne kører absolut vores plads til at fungere.

Vores ejendele afspejler vores hobbyer: Vi elsker begge at læse, spille brætspil og spille klaver. Faktisk tog klaveret prioritet over et spisebord i et par år!

Dette var min første post-college lejlighed, og jeg valgte det forestille mig, at jeg ville være den eneste person at bo i det. Trods manglende faciliteter som en opvaskemaskine eller effektiv a / c havde det nok charme (og et nyrenoveret badeværelse) til at vinde mig over. Det er en lejlighed med 1 soveværelse, men det er ret kompakt. Da min mand flyttede to år senere, troede ejeren, at vi selv ville vare i tre uger, endsige et år!

Efter at han flyttede ind, hængte vi ting op på væggen (med vores udlejeres velsignelse). Kombination af ejendele var helt tilpasningsprocessen til mine nærliggende forældre for at kunne lagre et par ting for os. De kurve, du ser under køkkenvognen, er en vigtig del af vores spisekammer!

Vi opbevarer med vilje fjernsynet i soveværelset, ofte frakoblet. Vi sætter det op på køkkenvognen til filmaftener, men vi ønsker ikke, at det skal være et omdrejningspunkt i vores rum. Vi har vores bærbare computere, et skrivebord og andet opbevaring i soveværelset af nødvendighed.

Jeg arbejder farligt tæt på en IKEA, så det tog en samordnet indsats for ikke at omdanne stedet til et IKEA showroom. Sofabordet (sammen med det ikke-afbildede moderne skrivebord, seng og natbord) kom alle fra min bedstemor, der havde stor smag i møbler i hendes dag. Den brune suede futon var et overraskende robust Value City Furniture køb, der gjorde det gennem college med mig.

Hvad er den sidste ting du købte (eller fundet!) Til dit hjem? Spisebordet! Vi fandt det (ufærdige) på Craigslist og færdige det selv. Det var den perfekte højde at lade et drop-leaf op over radiatoren og fold den anden ned for at spare plads, når den ikke var i brug. Vi scoured internettet til afføring, der kunne rotere og glide mellem de smalle bord ben og fundet disse på Amazon.

Hvor længe har du boet her? To år som enlige dame, et år med to af os efter ægteskab. Vi har for nylig taget fat på muligheden for at flytte ind i en anden lejlighed på samme gade for at få lidt mere albuerum til i sidste ende at starte en familie.

Hvis du kunne ændre noget om dit hjem, hvad ville det være? Et større køkken, selvfølgelig! Selv hvis du spurgte en af ​​os, ville vi fortælle dig, hvor meget vi nød til at tilpasse os til det lille rum. Vi ville gøre rengøringsrøret og give det et vindue i ovndøren. Det var funktionelt men absolut ikke smukt.

Vi ville også udligne gulvet i soveværelset ved skrivebordet, så stolen ikke løbende rullede til venstre ... og vi ville forhindre dørene i at svulme og ikke lukke om sommeren. Vi var nødt til at berolige gæster, at badeværelse døren ikke ville lukke ... bare holde det lukke det bedste du kunne!

Tak, Crystal!

• Er du interesseret i at dele dit hjem med Apartment Therapy? Kontakt redaktørerne via vores Hus Tour & House Call Submission Form.