ejendom

Denne Crash Pad i Amsterdam er den mest unikke fortegnelse over Airbnb - og det koster ingenting at blive der

Anonim

AdWeek-hilsen, her er et lille brændstof til dine wanderlust-fantasier: Et reklamebureau i Amsterdam byder på sit kontor som et crash-pad til nye kandidater og adstuderende, der ønsker at rejse til Holland. Prisen? Absolut ingenting - med undtagelse af dit talent.

Det er en del af et unikt korttidsuddannelsesprogram agentur Havas Boondoggle Amsterdam lette udelukkende på ferieboligen Airbnb.

Den hollandske fortegnelse giver dig besked om, hvordan hele arrangementet går ned: Du sender agenturet en besked på Airbnb og efter et par e-mails frem og tilbage, hvor agenturets kreative direktører gennemgår din portefølje og kvalifikationer, accepterer de dit ophold. Du dukker op i Amsterdam lidt tid senere for at blive et par nætter eller et par uger på deres kontor sofa, helt gratis.

I løbet af dagen forventes du at arbejde på kontoret med deres 35-personers personale på de kampagner, de arbejder på. Når dit arbejde er færdigt, refunderer agenturet de gebyrer, du har betalt til Airbnb for at booke hos dem, og du skal forlade Amsterdam med erhvervserfaring og livserfaring til en bundpris.

Det fik mig til at tænke over, hvad andre unikke arrangementer folk kunne gøre for at betale for deres værelse og bord - enten på ferie eller ret derhjemme. Denne artikel om Kiplinger beskriver nogle andre måder, hvorpå folk har levet rentefrit over hele verden, herunder husmøder, arbejder som au pair og landbrug (som led i World Wide Opportunities on Organic Farms i USA).