hus ture

Dette hjem gør selv en sofa fra 80'erne se cool

Anonim

Navn: Lindsay Mills, mand, to unge piger og to katte, Penny og Marty.
Beliggenhed: Sherwood Park - Alberta, Canada
Størrelse: 1.972 kvadratmeter
År levede i: 9 år, ejet

Vi købte vores hjem i 2009. Det sad på markedet i flere måneder på grund af den overvældende mængde gylden eg, Wedgwood blå og peachy beige. Fordi det blev bygget i 1992, var det godt bygget og havde et godt layout. Da vi fik besiddelse, begyndte jeg at male. Jeg malede i tre uger lige før vi flyttede os vi dækkede hvert stykke gylden eg i maling undtagen køkkenet. Det kom et par år senere. Min mand er en snedker ved handel, og alle vores renos er udført af os to.

Hvad er dit yndlingsværelse og hvorfor? Min stue er mit yndlingsværelse på grund af det hvælvede loft, og sofaen jeg voksede op er i dette rum. Min mor købte det i 1980, og det var i vores værelse, der sjældent blev brugt og var i min stand, da det blev givet til mig. Gennem årene (som det er tæt på 40) er det begyndt at falme, men jeg elsker printet og det er langt det mest behagelige sted i huset. Spisestuen og stuen er i samme rum, og jeg elsker virkelig min spisebord. Jeg arvede min bedstemor Sklar Peppler spisesæt, at hun tilbragte $ 8.000 tilbage i 1980. Jeg har eftertragtet stykket siden jeg var ung. Jeg ser det kærligt hver gang jeg går i rummet.

Hvis du kunne ændre noget om dit hjem, hvad ville det være? Gulvbelægning. Den ene store ulempe ved at købe dette hjem var flere gulve på et niveau. Det sker på hovedetagen og det generer mig. Ingen andre bemærker, men mig! To slags fliser og tre slags laminat er ikke de bedste.

Beskriv dit hjem stil i 5 ord eller mindre: Eklektisk, boho, sparsommelig

Eventuelle råd til at skabe et hjem du elsker? Bare bringe i stykker, du virkelig elsker. Spild dine penge på noget, som du ikke virkelig har en plads til / lykke til for, er ikke det værd. Også, ignorere ikke de fantastiske stykker, du kan finde på lokale thrift butikker. Det er typisk godt lavet og meget unikt.

Hvad er den sidste ting du købte (eller fundet!) Til dit hjem? Jeg er en stor thrifter. Jeg har lige købt en $ 4 hængekøje hos vores lokale Salvation Army og nogle fantastiske tekstiler. Jeg køber også en masse kurve og containere fra Value Village.

Tak, Lindsay Mills. Besøg Ruby Thursday Collective.

• Er du interesseret i at dele dit hjem med Apartment Therapy? Kontakt redaktørerne via vores Hus Tour & House Call Submission Form.