hus ture

Tiffany's Tiny San Francisco Studio til To

Anonim

Navn: Tiffany
Placering: Mission District, San Francisco

Min kæreste og jeg flyttede ind i denne lille studiolejlighed omkring fem måneder siden. Den overordnede stil af lejligheden er meget inspireret af vores job (som er bekvemt placeret i vores hjem). Han arbejder hos Dog Eared Books, en brugt boghandel, og jeg arbejder på Paxton Gate, en butik, der sælger planter, taxidermi og smukke genstande inspireret af natur og videnskab.

Det er overflødigt at sige, at vi hele tiden bringer hjem ting købt fra arbejde. Alle møbler i lejligheden med undtagelse af vores seng og sofa er brugt. Vin kasser er vores yndlings ting at arbejde med, og du vil finde en hel del af dem spredt hele vejen igennem. De er vidunderligt alsidige, og vi kan altid finde dem gratis hos forskellige vinvirksomheder i byen. Lejligheden i sig selv er særlig smal, hvilket for mig har været den største hindring for at overvinde, men jeg synes, vi har fundet os et behageligt layout ... for øjeblikket!

• Er du interesseret i at dele dit hjem med Apartment Therapy? Kontakt redaktionen gennem vores formular til indgivelse af husturer.