hus ture

Et vintage hyggeligt værelse til fersken

Anonim

Navn: "The Peach" (18 måneder)
Beliggenhed: Alameda, CA
Værelsesstørrelse: 10 'x 10'

Leslie har elsket vintage varer hele hendes liv og er en inveterate thrifter. Så det giver kun mening, at hendes datter soveværelse ville være modtageren af ​​disse år med at samle og honey sin vintage stil. "The Peach's" værelse er som at træde tilbage i tid og hæder også ældre familiemedlemmer ved at inkludere ting der tilhørte dem såvel som ting fra Leslies egen barndom. Leslie fortæller os mere om detaljerne og rører i hendes datter soveværelse og passerer nogle tips til at bringe lidt af fortiden til dit nuværende hjem.

Hvordan ville du beskrive udseendet og følelsen af ​​dette rum: Vintage hyggeligt

Har resten af ​​dit hjem en vintage vibe: Åh ja-en blanding af vintage og moderne. Kinda en hodge-podge af epoker. Hvad kan jeg sige, jeg blev rejst på tag-salg.

Hvad er dit yndlingsstykke eller element i rummet? Jeg elsker gøguret. De fleste gøgklokker er ret mørke, og denne lys er sød. Også min far samler antikke ure, så det er en dejlig nikkelse til en familietradition.

Hvad var den største udfordring at dekorere dette værelse? Jeg tror, ​​at rummets største udfordring var, at der ikke er et skab og næsten alle væggene har enten en dør (eller to) eller et vindue, så der var ikke så meget brugbart rum eller opbevaring i det nogle kan overveje et stort rum. Jeg handler om re-purposing, så jeg vendte mit gamle "kontor i en kasse". Jeg købte mere end 10 år siden fra Hold Everything til et barneskab. Jeg fandt en stor vintage bagage, som jeg poppede oven på den hjemmelavede garderobe til at holde tøjet, der ikke passer til fersken endnu. Og jeg smuttede min store tante Lil's træstamme bag en dør for ekstra opbevaring og slap-dashed en lille pude på toppen dreje det til nogle ekstra siddepladser.

Åbn diasshow

Hvad siger dine venner om rummet? De siger, at det er meget sjovt og børnevenligt, som jeg kan lide, fordi vintage ikke skal være noget, der er sat højt på en hylde og ikke rørt - det burde bo hos og elskede ligesom det oprindeligt var.

Fortæl os om nogle af de diy projekter her: Åh, jeg gik ganske skønt håndværk under min graviditet. Jeg tror, ​​at min yndlingsdel af værelset er quiltet og matchende krybbehørt, som jeg lavede af en vintage duge. Så mange vintage duge er for søde til at tilbringe størstedelen af ​​deres liv i skuffer, og jeg ledte efter en måde at indarbejde dem i børnehaven. Jeg brugte en anden vintage bordduge til at gøre gardinerne. Men jeg elsker også banneret, som en meget kære ven gjorde for mig som en del af min baby shower indretning.

Hvad er dine yndlingssteder for at finde vintage børneartikler? Jeg finder de bedste ting ved små små mærke salg, fast ejendom salg og eBay. Irmi lampen jeg slap af eBay for en sang og det lille skolebord jeg hentede ud af gaden. Og jeg har samlet sjove vintagebarnsartikler i hele mit liv på grund af deres unikke design eller farve. Jeg havde vintagejournaler i mange år, og jeg købte den røde elefantbagsække fra et loppemarked i London i 90'erne. Begge ting gav bare mening og passede ind i ferskenens værelse som om de altid var ment for at være der.

Har du råd til, at forældre søger at medtage nogle vintage / retrogenstande i en børnehaver? Tænk på vintage eller retro element fra et barns perspektiv. Voksne afkøles undertiden ikke til barn / toddler cool. Jeg havde en ven, der samlede vintage klovn figurer, som hun derefter indarbejdet i sin lille piges børnehave kun for at få hendes lille pige klager over mareridt involverer klovner en måned senere.

Hvis penge ikke var noget objekt, hvad er din drømskilde: Et ejendomssalg fra en stor familie, der aldrig flyttede eller kastede gamle tøj, gamle møbler, gamle noget væk.

Ressourcer:
Barneseng: Babyer-R-Us
Wall Flowers: Urban Outfitters (jeg spraymainted et par rødt)
Kroge: Anthropologie
Plakat: L'Affiche Moderne
Gulvbelægning: FLOR (Pudel)
Alt andet var genindrettet, håndlavet eller købt af eBay eller Craigslist

Åbn diasshow

Tak, Leslie! Leslie er også kendt som "Dottie" på Modern Kiddo, hvor hun blogger med sin vintage-kærlige partner i kriminalitet "Alix" om livet med deres børn, vintage og vintage-inspirerede varer, indretning og fester.

Åbn diasshow