hus ture

Violets smukke næste soveværelse

Anonim

Navn: Violet (2)
Beliggenhed: Omaha, Nebraska

Dette vintage inspirerede værelse fordobler som et legerum og gæsteværelse (perfekt til slumrefest med fætre). Tidligere var min kunstværelse - masser af farverige stykker i rummet og inspireret den farverige palette. Rummets funktioner omfatter matchende metal senge, masser af gulvplads til legetøj, legetøj og bøger inden for rækkevidde, et kunstgalleri og plads til at vise specielle skatte.

Min 2-årige datter vil til sidst overgå til dette værelse. Hun sover i øjeblikket i hendes marineblå og rosa børnehave, der fremhæves her: Violets Navy og Pink Nursery

Standout stykke af rummet er et vimpel banner. Det var håndlavet ved hjælp af vintage scraps herunder nogle gemt fra min bedste bedstemors samling. Den vanvittige dyneteknik blev undervist for mig af min bedstemor, der gør det til et værdigt minde. Gamle bøger, krukker og illustrationer fra en gammel børnebog kom også fra min bedstemor.

Den guldmønstrede trækvæg var skåret fra vinyl til værelset. Det gamle skolebord var en favorit fra min barndom - den fik en makeover med lidt maling og plet og er klar til min datter til at lave minder. Mange af legetøjet blev afsendt fra min mand og mig, herunder en bjørn håndlavet af min mor, en gammel Fisher Price bondegård, træblokke, gåder og bøger.

Tak, Rachel!

• Mit værelsearkiv
• SEND ET BABY ELLER KID'S RUM

Apartment Therapy støtter vores læsere med nøje udvalgte produktanbefalinger for at forbedre livet derhjemme. Du støtter os gennem vores uafhængigt udvalgte links, hvoraf mange tjener os til en kommission.