hus ture

Virginia's Florida Home med udsigt

Anonim

Navn: Virginia
Beliggenhed: Maitland, Florida

Min mand, Garrett, og jeg bor i en 816 sq ft ejerlejlighed, som vi lejer i Maitland, Florida. Hvad vi elskede mest når Garrett først kom til at se lejligheden og fortsætte med - er den utrolige søudsigt, vi har fra vores stue vindue. Vi er på en smuk Central Florida sø og solopgangene kan ikke være beat. (Tjek vores #goodmorninglakemaitland!)

Lejligheden blev bygget i 1950'erne, men vores enhed er blevet opdateret. I løbet af de sidste 5 + år har vi boet her, vi har fortsat kosmetiske opdateringer - maleri over de laksfarvede vægge til komplimentering af grå nuancer, udskiftning af spisestuen lysarmatur og tilføjelse af opbevaring med smarte møbler løsninger ( tak, Ikea!).

Dekorativt, stilen er moderne men eklektisk. Jeg har introduceret nogle familie arvestykker - en orange kasse fra min families tidligere citrusvirksomhed, en nålepunkt fra min bedstemor, indrammede fotografier, min bedstefar tog i Indien, mens de serverede under anden verdenskrig, en keramisk elefantplantestativ og meget mere. Vi har infunderet personlighed gennem kunstværker. Nogle af dette kunstværk indeholder små malerier af mine og meget af Garretts fotografering. Vi har også en håndfuld San Francisco-temaer, en nikk til Garrettes hjemby!

På trods af at vores sted er lille, elsker vi at have venner over. Vi elsker at grille lakeside ved kompleksets pool og derefter slutter natten i vores enhed. Vi har presset så mange som 15 venner i, stablet på vores sektionssofa og samles rundt om vores lille spisebord. At have et rum, hvor andre føler sig godt tilpas, er vigtige for os og noget, vi er stolte over at have opnået.

Tak, Virginia! Du kan se mere af Virginia hjem på hendes blog Relative South

• Er du interesseret i at dele dit hjem med Apartment Therapy? Kontakt redaktørerne via vores Hus Tour & House Call Submission Form.