hus ture

En veldesignet dag i New Orleans

Anonim

Chris Scheurich og Ali McNally har boet i Uptown-kvarteret i New Orleans i fire år. De er livslange musikere, yderst stilfulde kommoder og (jeg kan personligt vidne til dem) gode mennesker. De er også medejerne af Neon Heart, et boutique, der sælger unikke til New Orleans hjemmeartikler og tilbehør (og Chris gør brugerdefineret indramning). Både deres hustur og Ali's fashion profil er stilfulde, så det var en no-brainer at bede dem om en veldesignet dag i New Orleans. De skriver: "En af vores yndlings ting om at bo i New Orleans er at kunne dele det med andre, uanset om det er at besøge gæster eller læsere af Apartment Therapy!"

Chris og Ali foran deres New Orleans boutique Neon Heart


Tulane Universitets Reily Center

10:30 På vores off-dage, efter at vågne op og lave morgenmad derhjemme, kan vi lide at slå på gymnastiksalen. Tulane Universitets Reily Center ligger tæt på vores sted, har topmoderne faciliteter samt en olympisk størrelse pool. Vi forsøger at blande vores træningspraksis for at holde dem interessante: boksning, løb, spinding, svømning, vægt, kredsløbstræning ... sorten gør det sværere at kede sig.

Superfood Bar

01:00. Efter et træning efter træning, går vi til @superfoodbar_neworleans til en lunchtids smoothie. Denne veganske spisested er en af ​​vores favoritter, da det er helt forpligtet til at levere økologisk, sund og lækker mad.

Renaissance Interiors

Klokken 3.00. Efter frokost tager vi en tur ud for at gennemse vores yndlings antikke butik, Renaissance Interiors. En masse af møbler og knickknacks både i vores hjem og butik kommer fra dette vidunderlige sted. Ejeren køber konstant utrolige varer fra Europa (såvel som lokalt), så du ved aldrig, hvad du finder.

Audubon Park

05:00. Når solen begynder at dø lidt, kan vi godt lide at tage vores kæledyr Chihuahua, Kitty, til at spille i Audubon Park. Det er smukt og roligt her: Gamle levende egetræer overhængende en lagune fyldt med ænder, svaner og gæs. Der er også en stor joggingsti, vi ofte bruger. Find dem på Instagram: @auduboninstitute

Gæs hænger ud af lagunen i Audubon Park.

Bao & Noodle

08:00. @baoandnoodle åbnede i New Orleans i slutningen af ​​2014. Alt her er lækkert: Skallenspandekager, bao, nudlerne, der er lavet for hånd, internt.


Bonus: En NOLA Street Sneak Peek!

Chris og Ali bøjede en GoPro til deres dashboard for at vise læserne et snigkig kig på at køre gennem New Orleans smukke, solbeskadte, egnede gader i løbet af dagen og den ferske, farvestrålende franske kvartals smalle gader om natten.

(* Selvom dejlig, er musikken, der spiller i viden, ikke Treme Brass Band.)


Bao & Noodle

De ovennævnte skallingspandekager ved @baoandnoodle Vi elsker maden her så meget, at ejeren, Doug Crowell, endda har taget højde for vores bryllupsrepetitionsmiddag sidste år.

Candlelight Lounge

9:30 . Da vi havde en ven i byen fra Toronto, som er en stor fan af showet Treme, besluttede vi at tage ham til Candlelight Lounge. Treme Brass Band spiller her hver onsdag aften og $ 10 coveret er helt det værd.

Candlelight Lounge

Treme-til-10-delt Treme Brass Band spiller satser sent på natten til glæde for publikum.


Se mere i deres New Orleans house tour og Ali's stil profil.

Følg Neon Heart online:

  • Facebook

  • Snapchat: neonheartshop

  • Instagram og Twitter: @neonheartshop


Vores "velindrettede dag" naboskabsguider er en visuel rundvisning af, hvad en god dag ser ud ud fra et lokalt perspektiv.

Du har elsket peeksne i smukke hjem fra hele verden, så vi troede, at vi ville bede om turné stjerner til at dele deres andre hjem - de kvarterer og byer de bor i. Disse er de stilfulde, farverige, dristige og sjove rum, som disse lokalbefolkningen ville besøge, hvis de skulle designe en dejlig dag med at stoppe på yndlingssteder (eller slappe af derhjemme!). Du kan følge vores Instagram, da vi sender billeder fra deres veldesignede dag og læs mere om denne serie.

Tak, Ali og Chris!


Apartment Therapy's egen Maxwell besøgte New Orleans sidste år ! Her er et sjovt bonusfoto jeg slog af ham, der gik i Bywater-kvarteret:

Flere indlæg i Well-Designed Day Neighborhood Guides af lokalbefolkningen

En veldesignet dag i London

En veldesignet dag i Minneapolis