hus ture

Hvad skal man gøre, når din computer giver dig fingeren?

Anonim

Nu var det ikke præcis den måde, vi ønskede at introducere vores hjemmekontor - eller den katastrofe-tech zone, som den ligner i øjeblikket. Vi havde planlagt at gøre tingene smukt og awesome, i stedet for dette over taget tilstand af panik, hvor i går vores computer gav os fingeren ... forudsat at de har fingre der er.

Jo mere teknologisk avanceret vores samfund bliver, jo vigtigere er det blevet til vores hverdag. Det er ikke som når vi var børn, og hvis du ikke havde en computer, kunne du stadig skrive et papir og få det til at være ok. Job og husstandsindkomster afhænger af vores hjemmedatamaskiner, der arbejder, når vi har brug for dem, hvordan vi har brug for dem og så ofte som vi har brug for dem til!

Der er ikke noget værre end den "blå skærm af død" eller at skulle trække din Mac til Genius-baren. I denne dag og alder er det ikke en mulighed at vente en uge for at få tingene i gang igen. I går fandt vi os selv at trække dele, grave gennem kasser af reservedele, løb diagnostik og genoplive gamle dinosauredatamaskiner fra de døde for at lave frister.

Selv om nogle måske hævder at have alle de ting, der er til stede, er overflødige, kan det ikke betyde forskellen mellem at holde et job eller freelance arbejde og se dårligt, når din præsentation ikke sker for det store vigtige møde.

Så hvad laver du? Har du en ven af ​​en ven, der kan lave en dans og få det til at komme tilbage til livet? Kan du tage det ind i et reparationshold? Hvad med at sælge den på Craigslist og bare købe en ny? Del dine tanker om, hvad der altid føles som enden af ​​verden nedenfor!

(Billede: Sarah Rae Trover)